Haberler

Orhan Gencebay'ın Hülya Avşar'ın kalçasını tokatladığı video yeniden gündem oldu

Güncelleme:

Ünlü isimlerin konserlerinde giydikleri dekolteli kıyafetleri eleştiren Orhan Gencebay, "Edepli olmak lazım" ifadelerini kullandı. Bu sözleri bazı kesimler tarafından sert bir dille eleştirilen Gencebay'ın bir dönem Hülya Avşar'ın kalçasına tokat attığı video sosyal medyada yeniden dolaşıma sokuldu.

Usta sanatçı Orhan Gencebay, geçtiğimiz günlerde ailesiyle birlikte Etiler'deki bir mekanda yemek yedi. Gencebay, mekan çıkışı açıklamalarda bulundu. Gencebay, son dönemin en çok tartışılan konusu haline gelen kadın şarkıcıların iddialı sahne kıyafetleri hakkında konuştu.

"EDEPLİ OLMAK LAZIM"

Zamanın değiştiğini söyleyen Gencebay, muhabirlere "Bunu öncelikle ortaya söylemek istiyorum, her şeyin bir dengesi vardır, onu bulmak ve uygulamak lazım. Biz eskiden televizyonlara çıkarken smokinle çıkardık, şimdi zaman değişti. Edepli olmak lazım." dedi.

7 YIL ÖNCEKİ VİDEO GÜNDEM OLDU

Sosyal medyada bir kesimin tepkisini çeken açıklama sonrasında Gencebay'ın 2015 yılında kaydedilen bir görüntüsü yeniden gündeme geldi. Hülya Avşar'ın sahne aldığı mekana giden Gencebay'ın, "Avşar Kızı" ile samimi bir şekilde görüntülendiği video, kullanıcılar tarafından yeniden paylaşıldı. Videonun devamında Orhan Gencebay'ın Hülya Avşar'ın kalçasına tokat attığı ve hep birlikte güldükleri görülüyor. O anlara dikkat çeken sosyal medya kullanıcıları, Twitter'da Gencebay'a "Edepli olmak lazım" açıklamasını hatırlattı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

Orhan Gencebay Magazin Haberler

500

Yorumlar (14)

Hek Tor:

Gencligimizi bu adamin sarkilariyla heba etmisiz, yazik....

270
79
yanıtYanıtla
corci:

bu arkadaş hangi dönemdeyse o döneme ayak uydurur..

229
35
yanıtYanıtla
Anastanaupulos :

Orhan Gencebay Candır, Kraldır, Babadır, Efendi adam, Adam gibi adamdır. Kimsenin onu eleştirme hakkı yoktur Hülya Avşar'ıda ki kızı gibi görüyor ayrıca.

34
224
yanıtYanıtla
ÖMER ÇELİK:

Adam mı? Adam görmesek inanacağız.

yanıt81
yanıt14
Efkan Alt0666:

Tabi baba adam kızının kaba etini tokatlıyor . Oldu alkışla bir de. Biri de demiyor ki ya siz ne yapıyonuz

yanıt5
yanıt2
HAKAN ARSLANOĞLU:

Avşar kızı o kadar çok tokatlanmış ki onun için fark etmez.

219
13
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

İnsanlar yaşayarak öğreniyor. anlıyor gerçekleri tecrübe ederek öğreniyor. Geçmişte yaptığın bir hatayı sen başkasına tavsiye edermisin?

140
65
yanıtYanıtla
ERKAN :

etmem ama kınamam çıkıp ekranlardan edep diye ahkam kesmem. edep arıyorsan yaptığın edepsizlikleri bilip susacaksın önce. her şeyi yap sonra pişman olmuş gibi sağa sola edep dersi ver

yanıt57
yanıt8
ERKAN :

edep anlayışları sadece karşıyı kapsıyor

167
9
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Herkes hata yapar. Şimdi olgunlaşmış hatalarını ve gerçekleri görüp bir şey söylemiş.

yanıt25
yanıt70
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title