Haberler

Orhan Gencebay'ın "edep" çıkışına Sevcan Orhan'dan sert tepki: Sana ne, bana ne

Güncelleme:

Sahne kostümleri tartışmasına dahil olan Orhan Gencebay'ın "Bu edep ve akılla ilgili. İnsana yakışan olmalı" sözlerine Sevcan Orhan'dan da tepki gecikmedi. 2. Sayfa'nın canlı yayınında konuşan Orhan, "Sana ne bana ne kime ne?" karşılığını verdi.

Geçtiğimiz günlerde Habertürk'e bir röportaj veren Orhan Gencebay, kadınların sahne kıyafetleriyle ilgili dikkat çeken bir edep çıkışında bulundu. Gencebay'ın sosyal medyada gündem olan sözlerine bir cevap da şarkıcı Sevcan Orhan'dan geldi.

GENCEBAY: İNSANA YAKIŞAN OLMASI LAZIM

Sahne kıyafetleriyle ilgili konuşan Orhan Gencebay, "Bunu öncelikle ortaya söylemek istiyorum, her şeyin bir dengesi vardır, onu bulmak ve uygulamak lazım. Biz eskiden televizyonlara çıkarken smokinle çıkardık, şimdi zaman değişti. Tabii ki biz mayoyla çıkmıyoruz, biraz daha günlük kıyafetlerle çıkabiliyoruz. Bunların hepsinin düşünerek gereğinin olması lazım diyorum, bu edeple ilgili, akılla ilgili, eserin yapısıyla ilgili, her şeyden önce insana yakışan olması lazım" ifadelerini kullandı.

Orhan Gencebay'ın 'edep' çıkışına Sevcan Orhan'dan sert tepki: Sana ne, bana ne

ORHAN: ÖZGÜRLÜKTEN TAVİZ VERİLMESİ TARAFTARI DEĞİLİM

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının bugünkü konuğu olan şarkıcı Sevcan Orhan, Gencebay'ın bu sözlerine karşılık vererek "Sana ne bana ne kime ne? Özgürlüklerden taviz verilmesi taraftarı değilim. Edep, kıyafetle ölçülen bir duygu değildir. Bir insan neden çok bahsediyorsa orada bir kusuru vardır. Edep edep edep. Gerçekten parmağınla beni gösterirken bir bak bu kadar temiz misin? Bir insanı eleştirmek için anamdan yeni doğmam lazım" dedi.

Orhan Gencebay'ın 'edep' çıkışına Sevcan Orhan'dan sert tepki: Sana ne, bana ne

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Orhan Gencebay Sevcan Orhan Tv8 Haberler

500

Yorumlar (8)

ismail bey :

Sevcan orhan, eskiden çok hanım bir bayandı. Ancak son resimlerine bakınca onada heralde 40 yaş ateşi bastı. Giyim kuşamı değişmiş, ve bu olayda görmek istemediğimiz tarafta yer almaktadır..

152
52
yanıtYanıtla
Mete HAN:

Sanatçı edepli ve örnek olmalı!

29
4
yanıtYanıtla
Osman Öztürk:

sevcan orhan mısın nesin sen de kendini birşey sanma zavallı birisin...

15
10
yanıtYanıtla
mr.x:

bırak bu işleri orhan baba...kim ahlak namus bekçiliği yapıyorsa altında başka bir şey gizlidir

3
7
yanıtYanıtla
Ararat:

Gündemde kalmak iş bulmak için soyunan sanat dünyası var Artık sosyal medya o insanları sıradan etti Heryer ünlü soyunan enteresan şeyler le dolu tiktok bizim ülkede en çok kullanılan izlenen oldu dünya var içinden yabancı akımı başladı türkülere bakan yok artık

7
2
yanıtYanıtla
Orhan Demiral:

Orhan babanın 70 li yıllarda giydiği dar kumaş pantolonlar da çok dekolte (!) idi.yani

2
6
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

bırısı edep deyınce neden zorunuza gıdıyor.bırısı ahlaksızlıgınızı hatırlatınca neden zorunuza gıdıyor.sızler toplum dısı ınsanlarsınız bızlerın gozunde.

6
2
yanıtYanıtla
Ahmet Ayp:

Eğer toplum önüne çıkıyorsanız edepli olmak zorundasınız sana ne bana ne demek seviye düşüklüğüdür. Evinizde ne halt yerseniz yeyin ama insan içinde insan gibi durun milletin çocuğu var

5
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title