Haberler

Diriliş Ertuğrul'un Deli Demir'i Mehmet Çevik, Çiftlik Bank'ın Basın Danışmanı Çıktı

Güncelleme:

En son Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan Mehmet Çevik, on binlerce kişiyi dolandıran Çiftlik Bank'ın danışmanı çıktı.

TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'da rol alan Mehmet Çevik, Çiftlik Bank'ın basın danışmanı çıktı. Çevik, Hanımın Çiftliği dizisinde kötü karakterle hafızalara kazınmıştı.

ŞİRKET SESSİZ SEDASIZ BOŞALTILDI

Çok kısa sürede on binlerce kişiden yüz milyonlarca lira toplayan ve aylardır gündemde olan, haklarında bir dizi suç duyurusu bulunan Çiftlik Bank sırra kadem bastı! Yatırdıkları paraları almak için şirketin merkezine giden vatandaşlar, şirketin sessiz sedasız boşaltıldığını öğrendi.

MEHMET ÇEVİK BASIN DANIŞMANIYMIŞ

Bu dolandırıcıların yanında bir de tanıdık bir yüz vardı.O yüz Mehmet Çevik'ten başkası değildi. Tiyatro ve sinema oyuncusu Mehmet Çevik, Çiftlik Bank'ın medya ve iletişim danışmanıydı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA OYNAMIŞTI

En son Diriliş Ertuğrul dizisinde Deli Demir karakterini canlandıran oyuncu Mehmet Çevik, Çiftlik Bank'ın hem 14 Aralık'ta İnegöl'de hem de dün Konya Tuzlukcu'da temelini attığı tesislerde kürsüye çıkarak şirketin hedefleri ve mevcut durumu ile ilgili açıklamalar yapıp, Çiftlik Bank'ı savunmuştu.

DİZİDE SAADET ZİNCİRİNİ ÇÖKERTMİŞTİ

İşin komik yanı ise; Mehmet Çevik Lise Devriyesi dizisinde polisti ve dizideki görevi saadet zinciri yapan çeteyi oğluyla çökertmesiyle sona ermişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Diriliş Ertuğrul Mehmet Çevik Mola Magazin Haberler

500

Yorumlar (56)

asdew:

bu çiftlikbank kimseyi dolandırmadı, bizim kendini akıllı ve uyanık sanan oturduğu yerden inek, tavuk bakılabileceğine inanan ve parayı 3 e 5 e katlamanın kolay olduğunu düşünen zihniyet kendilerini dolandırdı.

34
0
yanıtYanıtla
Birışık:

Dirilişle ne alaksı var. Bu nasıl haber

13
4
yanıtYanıtla
ela:

ne demek nasıl haber dirilişte oynamış

yanıt0
yanıt0
CONI:

Valla hic uzulmuyorum millete kolay yoldan para kazaniyim diye 27 yasindaki cocuk dolandirdi be ayip.

15
0
yanıtYanıtla
BATUHAN:

Din iman sömürüsü yapmayan İsveç gibi ülkelerde neden hiç böyle yolsuzluklar olmaz halkını kazıklayan sahtekar dolandırıcı sistemden beslenen asalaklar mikroplar hiç bulunmaz neden.aşşalık insanlar birde bunlara gavur der.

12
2
yanıtYanıtla
TUTORUTTO:

YAHU BANKANIN ADINDAN BELLİ DEĞİLMİ ÜÇKAĞITÇILIK ALLAH AŞKINA YATIRANMI KAÇIRANMI SUÇLU

11
1
yanıtYanıtla
ATSIZ.:

BUNUN ÜZERİNDEN DİRİLİŞ''İ KARALAMAYA ÇALIŞMA AMACI YOKTUR UMARIM. EĞER SUÇU VARSA BİR OYUNCUNUN SADECE BU DİZİYLE BAĞDAŞTIRILMASI ÇOK GARİP. OYUNCUYU DİREK İSMİYLE ANMAK YERİNE DİRİLİŞLE BAĞLANTI KURMAK ÇOK İLGİNÇ. SUÇLUYSA HUKUK CEZASINI VERİR BİTER.

9
2
yanıtYanıtla
ÇİFTLİK:

1987 yılından beri ülkemiz insanlarını çeşitli şekillerde dolandırın ama hiç ceza almayanlar var. Jet Fadıl akgündüz’ün, bankaya faiz dahil toplam 5 milyon 338 bin 999 lira tutarında borcu var BANKa bu , 30 yıla yakın süredir tahsil edilemiyor. Olur mu? OLUR. “evsizlere ev” 1995’te 5 trilyona yakın kaynak toplandı, 9661 kişi mağdur. PROTON otomobil bile üretti adam. siirt jetpaspor 1. lige yükseldi. Siirt Milletvekili bile oldu. jet fadıl hakkında 2 bin 443 yıla kadar hapis cezası var. SERBEST

8
0
yanıtYanıtla
adanalı:

yazınızın son harfine kadar katılıyorum. jet fadıl yarın sabah yeni bir proje başlatsa binlerce kişi sormadan katılır. bedava saman var deseler samanın içinde tel parçaları olduğunu bile bile alır ve hayvanına yedirir sonrada nerede devlet nerede bakanlık der. hiç kendisinin suçunu cahilce açık gözlük beleşçilik duygu ve düşünceleriyle yediği kazığı kendine maal etmez. avanta paraya beleş mala mülke kimseyi tanımaz kandırılınca herkez aklına gelir. gözü körolsun cahilliğin . . bunlar benim halkım. . .

yanıt1
yanıt0
çiftçici:

çok iyi hatırlıyorum , günlerce haftalarca reklamları yapıldı bu sitede, ama ne oldu şimdi. HABER.

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title