Haberler

Okan Bayülgen'in kızı İstanbul, yıllar sonra görüntülendi

Güncelleme:

Okan Bayülgen'in eski eşi Şirin Ediger'den olan kızı İstanbul, bebekliğinden beri ilk kez görüntülendi.

Ünlü sunucu Okan Bayülgen, 10 yaşındaki kızı İstanbul ile birlikte önceki gün City's Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.

BABA KIZ SİNEMA KEYFİ YAPTI

Gazetecilerin görüntü almasından rahatsız olan Bayülgen, mekandan hızlıca ayrılıp, soruları yanıtsız bıraktı.

Okan Bayülgen ile kızı İstanbul mahalle katında yemek yedikten sonra sinema keyfi yaptılar.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Okan Bayülgen Nişantaşı İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

Sedat:

Gündeme gelebilmek için kızını bile oyuncak etmiş resmen

1
11
yanıtYanıtla
ERKIN:

Yarin birisi cikar da cocugunun ismini Sebinkarahisar, Kaman, Siirt, Artvin, Kagithane koymak isterse, hanigi nufus memuru hayir diyebilir?Artik ulkemizde isim konusunda herseyin civisi cikti. Kimin aklina ne geliyorsa onu koyuyor cocuguna isim diye. Cocuklarimiza Turk isimleri koymaliyiz!!!Ne arap ismi ne devsirme avrupa isimleri ne de hayal kurup guzel zannettigimiz uyduruk isimleri. . . Ozellikle eski Turk isimleri bizim kulturumuzu yasatir ve ayakta tutmaya yardimci olur.

7
5
yanıtYanıtla
Güz:

Gercek adin ne acaba.Kizlarimiza Ayse,Fatma ogullarimiza Mustafa Ahmet ismini koymayalim mi.Ay boyle arap ismi arap ismi diye bu isimleri sevmeyen zihniyet Mustafa Kemalin ismine ne diyor acep.Ananin babanin adi ne ki.Erkeksen bir Ayseye,kizsan bir Aliye varasin insallah...

yanıt0
yanıt0
PARA:

yine boşi boş yorumlar sizene da insanların isimlerinden yani sizene :)

8
1
yanıtYanıtla
Memleketim:

Bize ne. Size ne.

4
0
yanıtYanıtla
Gemlikspor:

Araplara kızıp, arap sermayesi ile geçinen milletim benim.

2
2
yanıtYanıtla
123:

biz arap sermayesiyle araplarmı bizim sermayeyle geçiniyor koçum

yanıt0
yanıt0
Tırnakçı Cemil Amcanız:

Hastalıklı olmuş Okan bayülgen yakında gidici

2
1
yanıtYanıtla
Samet Karakan:

Gidin bi İstanbulun kelime anlamını okuyun araştırında yazın bunları. Her şeye bi yorumunuz var.

0
1
yanıtYanıtla
ad:

islambol dan geliyor

yanıt0
yanıt1
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title