Haberler

Okan Bayülgen 4 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak

Güncelleme:

Okan Bayülgen hakkında Youtuber Muhammet Çumanoğlu'na programında hakaret iddiası ile açılan soruşturma tamamlandı. Ünlü komedyen, 'Sesli Yazılı veya Görüntülü Bir İleti ile Hakaret' suçu kapsamında, 2 yıldan 4 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak.

Okan Bayülgen, yaklaşık 1 yıl önce Uykusuzlar Kulübü programında Youtuber Muhammet Çumanoğlu'na, 'geri zekalı' diyerek hakarette bulunmuş, o anların kaydını alan Çumanoğlu ise videoyu sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

2 YILDAN 4 YILA KADAR HAPİSLE YARGILANACAK

Paylaşımın ardından ünlü komedyen hakkında suç duyurusunda da bulunan Muhammet Çumanoğlu, olayı mahkemeye kadar taşıdı. Soruşturması tamamlanan olayda mahkeme, Okan Bayülgen'in hakaret etmesini kabul etmesi üzerine'Sesli Yazılı veya Görüntülü Bir İleti ile Hakaret' suçu kapsamında, 2 yıldan 4 yıla kadar hapis istemiyle yargılanması kararını verdi.

Okan Bayülgen 4 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacakYoutuber Muhammet Çumanoğlu

"AHKAM KESEN KİŞİLER HAKKINDA KULLANDIM"

Söz konusu kelimenin kişilik haklarını zedeleyecek boyutta olması nedeniyle hakim karşısına çıkacak olan Bayülgen, ifadesinde şunları kaydetmişti: "Muhammet Çumanoğlu'nun yayınladığı ve benzeri videolar çeken kişilerle ilgili program sırasında tanımlama yaptım. Sosyal medya üzerinden duygusal ilişkiler ve aşk üzerine yorumlar yapıp görüşlerini sunan, ahkam kesen kişiler hakkında 'geri zekalı' ibaresini kullandım. Bu ifadenin müşteki ile ilişkisi olmadığı, programın yayın akışından anlaşılacaktır."

"MÜVEKKİLİMİ ÇOK ZOR DURUMDA BIRAKMIŞTIR"

Ünlü Youtuber'ın avukatı ise yaptığı açıklamada, "Bu program kendi normal zamanında yayınlandığı gibi programın YouTube kanalında da yayınlanmıştır. Bu durum kitap yazma çalışması yürüten ve uzmanlaştığı bu alanda iş yeri açmayı planlayan müvekkilimi rencide etmesinin yanı sıra çok zor durumda bırakmıştır." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Okan Bayülgen Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
500

Yorumlar (10)

yutubır:

önüne gelen yutubır olmuş :)

7
1
yanıtYanıtla
KAYSERİLİ EMİN:

ŞARKICILAR, MANKEN BOZUNTULARI ZATEN İNTERNETİ MAHVETTİLER. HER LAFA DAVA AÇIYORLAR. NEDE OLSA ORASINI BURASINI AÇAN ONA BUNA ARINI NAMUSUNU PEŞKEŞ ÇEKENLER PARAYI KOLAY KAZANIYORLAR. AMA ŞİMDİ BİRDE YOUTUBERLAR ÇIKTI PİYASAYA. AMAN DİYİM KARDEŞ ONLAR GİBİ OLMA. YÜCE TÜRK MAHKEMELERİNİ ONLAR GİBİ BOŞA MEŞGUL ETME. HEM BAK SENİ TANIMAZDIM ŞİMDİ OKAN BEY SAYESİNDE TANIDIM. BARIŞIN GİTSİN.

4
3
yanıtYanıtla
haklı:

OKAN Haklı dağılın beyler. .

5
2
yanıtYanıtla
BARNY:

Çok basit bir şey için adaleti meşgul etmeseniz olmazdı zaten

5
0
yanıtYanıtla
ad:

bayulgeni yedirtmeyiz

3
1
yanıtYanıtla
MEDYA UZMANI:

ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERIYOLAR BEYLER. UYANIN

3
1
yanıtYanıtla
selim:

bayulgen ve yaptığı programları severek izlerim lakin kendisi beyaz(!) Türktür sanmam ki mahkemeden aleyhinde bir sonuç çıksın bilmem anlatabildim mi? isterseniz takip edin bu işin sonucunu bir şey çıkmayacak göreceksiniz

2
1
yanıtYanıtla
Serhat:

Programı izleyin görürsünüz diyor bir şey çıkmaması gayet normal adam kitap yazacak reklam yapıyor bu olay olmasa insanın kimse böyle bir YouTuber bilmezdi

yanıt0
yanıt0
Hemo:

Aslında Okan beyin söyledikleri çok doğru ama bunu birini göstererek yapması yanlış olmuş. Ama kesinlikle söylediklerine katılıyorum

1
0
yanıtYanıtla
Maydonez:

"Sırtı bana dönük tü hakaret davası" yakında bunları da duyarız aslında mahkemeler kendilerini oyaladigi için bunlara karşı dava acmalilar saçmalıktan başka bişey değil.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title