Haberler

Oğuzhan Koç'tan Büyük Jest! Hiçbir Ücret Talep Etmedi

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, geçtiğimiz ağustos ayında ünlü oyuncu Demet Özdemir ile nikah masasına oturmuştu. Ünlü şarkıcı, düğününde sahneye para almadan çıkan Sakiler'e büyük jest yaptı. İşte detaylar...

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre; Oğuzhan Koç'un, Sakiler'e verdiği 'Yalanı Bırak' parçasından para almadığı ortaya çıktı.

Şarkıcı, geçtiğimiz ağustos ayında Demet Özdemir'le düğününde ücretsiz sahne alan gruba, eseriyle karşılık vermiş oldu. Koç, hem klipte hem de parçanın son bölümünde gruba eşlik ederek, jest yaptı.

OĞUZHAN KOÇ KİMDİR?

Oğuzhan Koç kaç yaşında, nereli; Oğuzhan Koç 13 Mayıs 1985'te Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde doğdu. Koç, 37 yaşındadır.

1992 Erzincan depremi'nden sonra ailesiyle Bursa'ya geldi. 2 yıl yaşadığı sitenin mescidi için ramazan aylarında müezzinlik yaptı. 7 yaşından itibaren Bursa Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü'nde okudu.

allowtransparency="true" data-google-container-id="a!4" data-google-query-id="CObS-6vzqfwCFa_LOwIdTN0EXA" data-load-complete="true" height="0" hspace="0" id="aswift_3" marginheight="0" marginwidth="0" name="aswift_3" sandbox="allow-forms allow-popups allow-popups-to-escape-sandbox allow-same-origin allow-scripts allow-top-navigation-by-user-activation" scrolling="no" src="https://rss.haberler.com/partner/RssImage.aspx?img=http://proxy.keltis.com/https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads&width=600&quality=100" style="box-sizing: border-box; max-width: 100%; border-width: 0px; border-style: initial; left: 0px; position: absolute; top: 0px; width: 602px; height: 0px" vspace="0" width="602">

Küçük yaşlarından itibaren sahne sanatlarıyla ilgilenen Oğuzhan Koç, 2007 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi Atölye Oyuncuları arasına katıldı. 2009 yılında Yılmaz Erdoğan'ın yönetmenliğini yaptığı Neşeli Hayat filminde rol aldı.

Daha önce yine TV8'de O Ses Çocuklar programında jüri üyesi olan Koç, 2021'de TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye programına jüri üyesi olarak katıldı. Jüri koltuğunda Beyazıt Öztürk, Ebru Gündeş ile Murat Boz da eşlik etmektedir.

OĞUZHAN KOÇ ÖZEL HAYATI

Oğuzhan Koç, oyuncu Demet Özdemir ile evlidir.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Demet Özdemir Oğuzhan Koç Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title