Haberler

Oğulcan Engin, sevgilisi Ezgi Eyüboğlu ile fotoğrafını paylaştı! Seda Sayan ve Sinan Engin'den yorum gecikmedi

Güncelleme:

Oğulcan Engin, 32 yaşına giren sevgilisi Ezgi Eyüboğlu'nun doğum gününü Instagram hesabından paylaştığı romantik pozuyla kutladı. Engin'in aşk dolu pozuna annesi Seda Sayan ve babası Sinan Engin'den nazar boncuğu ve kalp emojileri geldi.

Güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu, bir süre önce Oğulcan Engin ile aşk yaşamaya başladı. İlişkilerini göz önünde yaşayan ikili, Ezgi Eyüboğlu'nun 32. yaş günününü de yakın dostlarıyla bir restoranda kutladı.

"SEVGİLİ, İYİ Kİ DOĞDUN"

Oğulcan Engin, Instagram hesabından oyuncu sevgilisi Ezgi Eyüboğlu'nun doğum gününde pasta ile çekilen bir fotoğraflarını paylaştı. Engin paylaşımına, "Sevgili. İyi ki doğdun" notunu yazdı. Çiftin bu pozuna ünlü isimlerden yorum yağdı.

Demet Akalın, Engin'in aşk dolu paylaşımına "En çok yakışan olabilir misiniz güzellikler" yorumunu yaparken Gülben Ergen, Bensu Soral, Hakan Hatipoğlu, Burcu Esmersoy, Deren Talu, Özlem Yıldız ve Hande Soral gibi isimler çifte mutluluklar diledi.

Oğulcan Engin, sevgilisi Ezgi Eyüboğlu ile fotoğrafını paylaştı! Seda Sayan ve Sinan Engin'den yorum gecikmedi

SEDA SAYAN VE SİNAN ENGİN NAZAR BONCUĞU KOYDU

Oğulcan Engin'in paylaşımında en dikkat çeken yorum ise annesi Seda Sayan ile babası Sinan Engin'den geldi. Çocuklarının yeni ilişkisini onaylayan ikili, aşk dolu fotoğrafa kalp ve nazar boncuğu emojileri koydu.

Oğulcan Engin, sevgilisi Ezgi Eyüboğlu ile fotoğrafını paylaştı! Seda Sayan ve Sinan Engin'den yorum gecikmedi

EVLİLİK TEKLİFİ EDECEĞİ SÖYLENMİŞTİ

Ezgi Eyüboğlu ile Oğulcan Engin çiftinin evlilik hazırlıkları yaptıkları da gündeme gelmişti. Hatta Engin'in geçtiğimiz günlerde Gayrettepe'de bulunan bir mücevher mağazasından yaklaşık 16 bin dolar (109 bin TL) değerinde, tektaş satın aldığı ileri sürüldü. Engin'in sevgilisinin doğum gününde evlilik teklifi edeceği söylenmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ezgi Eyüboğlu Oğulcan Engin Sinan Engin Seda Sayan Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

coni:

ulan kiz 32 yasina gelmis ne yapcaksin bu saatten sonra

8
27
yanıtYanıtla
A:

SEN 17 SİN HERHALDE HAHHAHAHA

yanıt4
yanıt0
BOZ:

Ne büyük olay ama .

15
2
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Oğulcan 2 bayram da tüm babalarının elini öpse Bin TL'' den iki bayram 16 bin TL para toplar

9
5
yanıtYanıtla
mert can:

evlilik teklifi çok mu önemli dosyaya koy evrak neyin kafasını yaşıyorsunuz bu gün oğulcan aleyna tilki ile gezse tozsa yakınlaşsa seda sayan ve sinan engin onay verir veya vermez demeyin çünkü onay onay onay önemli olan eğlenmek gezmek yemek içmek millet takmış evrak evrak evlilik cüzlanı evde yerini bilmez . . .

2
7
yanıtYanıtla
Hacı Arif Efendi:

Bakalım öbür tarafta kim kimi kutlayacak?

3
4
yanıtYanıtla
Kömür gözlü adam:

Seda hanım özünde çok merhametli ve çok temiz yürekli bir kadın.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title