Haberler

Annesi Seda Sayan'ın nikahına katılmayan Oğulcan Engin, sorular karşısında gerilince araya sevgilisi girdi

Güncelleme:

Annesi Seda Sayan'ın pazar günü İstanbul'da yapılan nikahına katılmayan Oğulcan Engin, oyuncu sevgilisi Miray Daner ile görüntülendi. Basın mensuplarının "Annenizin nikahına neden katılmadınız?" sorusu üzerine yüzü asılan Engin, konuşmak istemeyince araya giren Miray Daner konuyu değiştirdi.

Seda Sayan, geçtiğimiz pazar akşamı bir süredir birlikte olduğu müzisyen Çağlar Ökten ile nikah masasına oturdu. Çiftin törenine sadece yakın çevresi katılırken Sayan'ın ilişkisine onay vermeyen oğlu Oğulcan Engin, annesini bu mutlu gününde yalnız bıraktı. Başarılı oyuncu Miray Daner ve Oğulcan Engin çifti, önceki akşam Yeniköy'de bir restorandan çıkarken görüntülendi. Oğulcan Engin, muhabirlerin Seda Sayan'la ilgili soruları karşısında gerildi.

NİKAH HAKKINDA KONUŞMAK İSTEMEDİ

Mekandan tek başına çıkan Oğulcan Engin, "Sevgiliniz, 'Kara Tahta' dizisinin çekimleri nedeniyle sürekli sette. Zor olmuyor mu?" sorusuna, "Aşk fedakarlık ister" cevabını verdi. Basın mensuplarının "Anneniz Seda Sayan'ın evliliği hakkında neler söylersiniz? Nikah törenine katılmadınız" soruları karşısında yüzü asılan Oğulcan Engin, konuşmak istemedi.

Annesi Seda Sayan'ın nikahına katılmayan Oğulcan Engin, sorulara gerilince araya sevgilisi girdi

MİRAY DANER KONUYU DEĞİŞTİRDİ

O esnada araya giren Miray Daner, sevgilisini zor durumda bırakmamak için "Rol aldığım dizinin çekimlerine ara verildi. Bu süreçte İstanbul'da olacağım" diyerek konuyu değiştirdi. Oğulcan Engin'in annesine "Sessiz sedasız evlen" uyarısında bulunduğu, Seda Sayan'ın ise bu uyarıyı dikkate almadığı ve Engin'in bu duruma sinirlendiği iddia edilmişti.

Annesi Seda Sayan'ın nikahına katılmayan Oğulcan Engin, sorulara gerilince araya sevgilisi girdi

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Oğulcan Engin Miray Daner Seda Sayan Yeniköy Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (5)

kedimi uçak çarptı:

annesinin düğününe gitmez ama Allah bilir annesinin parasını yiyiyordur

23
6
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Babası da paralı, alternatif çok ..))

yanıt17
yanıt3
uCube :

Annesinin parasını yemiyor, Acun'un parasını yiyor. Çünkü Oğulcan Acunun yanında çalışıyor. ;))

yanıt0
yanıt0
Hakan Arslanoglu:

Oğulcan katılmamakta çok haklı; Çocuk o kadar çok nikaha gitti ki, belediye nikah salonunda ki tüm görevlileri yakından tanıyordur. Devamlı müşteri olduğundan, otopark parasında bile indirim hakkı vardır.

13
1
yanıtYanıtla
uCube :

Oğulcan, Haklı. ;))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title