Haberler

Ünlü İsimler Oflu İsmail'in Oğlunun Cenazesine Akın Etti

Güncelleme:

Cumartesi günü evinde kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren 'Oflu İsmail' olarak tanınan İsmail Hacısüleymanoğlu'nun oğlu Hasan Hacısüleymanoğlu'nun cenazesine ünlü isimler akın etti.

'Oflu İsmail' lakaplı İsmail Hacısüleymanoğlu'nun oğlu Hasan Hacısüleymanoğlu Kilyos'ta toprağa verildi. Cenaze törenine çok sayıda ünlü isim de katıldı.

EVİNDE KALP KRİZİ GEÇİRMİŞTİ

Yaklaşık 4 ay önce hayatını kaybeden 'Oflu İsmail' olarak tanınan İsmail Hacısüleymanoğlu'nun oğlu 45 yaşındaki Hasan Hacısüleymanoğlu da geçtiğimiz cumartesi günü Tarabya'daki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Hacısüleymanoğlu için bugün Kilyos Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.


AİLE TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Hacısüleymanoğlu'nun eşi Esra, oğulları Emir, Haşim, Dündar Hacısüleymanoğlu ile diğer aile fertleri cami bahçesinde taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine eski Devlet Bakanı Cavit Çağlar'ın oğlu Mustafa Çağlar, Dündar Kılıç'ın torunu Onur Özbizerdik, Oktay Kaynarca, Hakan Ural, Sinan Engin, İsmail Türüt'ün de aralarında bulunduğu birçok isim katıldı.

ÜNLÜ İSİMLER DE ORADAYDI

Hacısüleymanoğlu'nun cenazesi öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından cenaze aracına konuldu. Hacısüleymanoğlu daha sonra Kilyos Ağlamış Dede Mezarlığı'nda toprağa verildi. Öte yandan Hasan Hacısüleymanoğlu'nun cenaze aracına konulan tabutunun yanına çok sayıda kişinin oturması dikkat çekti.

Cenaze töreninden kareler;


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

İsmail Türüt Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları!
500

Yorumlar (19)

Delibalta:

Kimdir diye bir araştırma yaptım tek işlerinin sağa sola uyuşturucu ticareti yapmak uyuşturucu ticareti yapan diğer çeteler ile çatışmak polisten kaçmak vs olduğunu öğrendim. benim gözümde bu cenazeye giden ünlülerinde zehir tacirlerinden bir farkı yoktur. Demek ki uyuşturucuyu tanınmış simalara bu cenazedekiler ulaştırıyor :)

42
0
yanıtYanıtla
38li:

bunlarin hepisi yalaka bir sehit cenazesine git desen gitmezler lavuklar.

37
1
yanıtYanıtla
RIZA:

İSLAMDA MAFYA DİYE BİRŞEY YOK. . HAK VAR HUKUK VAR VİCDAN VAR HELAL KAZANÇ AHİRET KORKUSU VAR. BEN KİMSEDEN KORKMAM DİYE BİRŞEY YOK . ALLAHDAN KORKACAKSIN . .

36
1
yanıtYanıtla
bravo adaletimize:

bu memleketin kanunlarına bakın Dündar Kılıç''ın torunu Onur Özbizerdik kaç kere adam yaraladı gene serbestçe geziyor fırından bir ekmek çalan aç garip 3 sene ceza alıyor adalet bunun neresinde böyle düzensiz kanunlarla önüne gelen mafiya oluyor

30
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

böylelerinden tiksiniyorum . . . .

26
0
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

HER TÜRLÜ PİSLİK İRENÇLİK BU KARADENİZDEN ÇIKIYOR MAFYACILIK NE YA HARAM ZADELER LEŞ YİYİCİLERİ NERDEN DEVLET BUMU YENİ TÜRKÜYE YUH SİZE

23
2
yanıtYanıtla
Laz kralMobil-IOS:

Yalakaları çok tabi adamlar güçlü :))

16
3
yanıtYanıtla
vatana gel:

SİZİ YOBAZ BAĞNAZ MAFYA VATANSEVERLER HEPSİ AYNI.

19
0
yanıtYanıtla
ah be türkiye:

işte menfaat grupları kimlikleri ve halk olarak ne kadar yanlış yönlendirildiimiz ortada mafya suç örgğtğ değilmi neden suçlu ovulurki

17
1
yanıtYanıtla
BAKMAYAN:

KUMAR OYNAYAN OĞLANIN BABASI DA ORADA . . .

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title