Haberler

Ödül töreninde kaza geçiren eşinden bahseden Uraz Kaygılaroğlu, arkasında gülen Cem Yılmaz'ı uyardı

Güncelleme:

Dün akşam düzenlenen GQ Türkiye Men Of The Year Ödülleri töreninde Yılın Oyuncusu ödülünü Cem Yılmaz'ın elinden alan Uraz Kaygılaroğlu, sahnede gergin anlar yaşadı. Kaza geçiren eski eşi Melis İşiten'le ilgili konuşan Kaygılaroğlu, arkasında gülen Yılmaz'a dönerek "Ciddi bir şey anlatıyorum" diyerek tepki gösterdi.

GQ Türkiye "Men Of The Year Ödülleri" dün akşam düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Gecede rol aldığı dizilerdeki başarısıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Uraz Kaygılaroğlu, Yılın Oyuncusu Ödülü'ne layık görüldü. Ödülünü Cem Yılmaz'ın elinden alan Kaygılaroğlu, konuşma yaptığı esnada sinirlendi.

CEM YILMAZ'IN GÜLMESİNE SİNİRLENDİ

Ödülünü Cem Yılmaz'ın elinden alan Uraz Kaygılaroğlu, komedyene olan hayranlığından ve başarısından bahsetti. Geçtiğimiz günlerde tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün yaptığı kazada yaralanan eski eşi Melis İşiten'le ilgili konuşan Kaygılaroğlu, "Çok teşekkür ediyorum, çok kıymetli bir ödül benim için. Çok zor birkaç gün geçirdik, o kadar korktum ki. Günlük hayatta üzüldüğüm, kızdığım çoğu şeyin boş olduğunu anladım" dedi. Konuşma esnasında arkasında duran Cem Yılmaz'ın güldüğünü fark eden Kaygılaroğlu, arkasına dönüp "Ciddi bir şey anlatıyorum" diyerek sitem etti.

Ödül töreninde kaza geçiren eşinden bahseden Uraz Kaygılaroğlu, arkasında gülen Cem Yılmaz'ı uyardı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Uraz Kaygılaroğlu Cem Yılmaz Haberler

500

Yorumlar (19)

mardinli yiğit:

iyi yapmış.. her zaman her şeye gülünmez.. prim yapacağım diye sırıtmanın bir anlamı yok..

521
27
yanıtYanıtla
Kenan Tetik:

Cem Yılmaz gevşeklik yapmış

441
34
yanıtYanıtla
Öğretmen:

Halt etmiş. Gündeme gelmek için..artiz Sen kimsin Cem Yılmaz kim normal hayatta görüşmek için randevu alamazsın Cem Yılmazdan

42
317
yanıtYanıtla
Müjde Kırbaş:

ya adam cem'in kankası... kaldı ki cem dünya mucizesi filan değil.... saçma sapan konuşmayın

yanıt4
yanıt1
Zeki Toktas:

Abartılacak bişey yok.cem Yılmaz'ın micazi bu o yüzden Türkiye'nin en iyisi.uraz cemi uyardiktan sonra bu adamın hayranıyım dedi.o kısım gosterilmiyo ama kucaklasarak bitiyo seremoni.

78
162
yanıtYanıtla
MEHMETCİK:

bize ne

166
53
yanıtYanıtla
Leda Gözübüyükoğlu:

Mehmeteçik: Madem sanane ne ise neden habere girip okuma zahmetinde bulunmuşsun ki? Pas geçseydin..

yanıt24
yanıt6
MEHMETCİK:

Leda Gözübüyükoğlu SANA NE

yanıt15
yanıt18
ferfer:

süslenip püslenip törene gelmeyecen o zaman acın varsa napsın millet senle birliktemi ağlayacak gelmeyeceksin o zaman törene merasime oturacaksın evinde

85
74
yanıtYanıtla
Ömer Kayaalp:

Cem Yılmaz çok ayıp ettin

128
24
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title