Haberler

Nuri Bilge Ceylan, Cannes Film Festivali'nde Dakikalarca Ayakta Alkışlandı

Güncelleme:

Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarışan Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği Ahlat Ağacı filmi, izleyenlerin büyük beğenisini topladı ve dakikalarca ayakta alkışlandı.

Bu yıl 71'incisi düzenlenen Cannes Film Festivali'nde büyük ödül Altın Palmiye için yarışan Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği Ahlat Ağacı (The Wild Pear Tree) filminin gösterimi yapıldı.

DAKİKALARCA AYAKTA ALKIŞLANDI

Nuri Bilge Ceylan'ın yeni filmi Ahlat Ağacı(The Wild Pear Tree), Cannes gösterimi sonrası dakikalarca alkışlandı. İzleyenler tarafından büyük beğeni toplayan film dakikalarca ayakta alkışlandı.

Nuri Bilge Ceylan, Cannes Film Festivali'nde Dakikalarca Ayakta Alkışlandı

23 YIL ÖNCE YARIŞMACI OLARAK KATILMIŞTI

Ceylan, Cannes Film Festivali'ne ilk kez Koza filmiyle 1995'te yarışmacı olarak katılmıştı. Festivalde yarışan filmleri değişik dallarda çok sayıda ödüle layık görülen Ceylan, Kış Uykusu filmiyle 2014'te Altın Palmiye Ödülüne layık görülmüştü.

Doğu Demirkol ve Murat Cemcir'in başrolde yer aldığı filmde, Ahmet Rıfat Şungar, Hazar Ergüçlü, Tamer Levent, Kadir Çermikli, Kubilay Tunçer ve Ercüment Balakoğlu da bu isimlere eşlik ediyor.

Uzun yılların ardından köyüne dönen bir yazarın babasının borçları altında ezilmesini konu edinen Ahlat Ağacı, baba-oğul ve aile ilişkilerine odaklanıyor.

Senaryosunu Akın Aksu, Ebru Ceylan ve Nuri Bilge Ceylan'ın yazdığı filmin görüntü yönetmenliğini ise Ceylan'ın pek çok filminde birlikte çalıştığı Gökhan Tiryaki üstleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nuri Bilge Ceylan Ebru Ceylan Ahlat Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (19)

KAYA:

bu yonetmen hukumeti desteklemedigi icin buyuk elestrilere maruz kalmisti . .

7
9
yanıtYanıtla
Berrak:

Cok gururlandim helal olsun. .

8
3
yanıtYanıtla
Alpay:

Film ne kadar ağır ve sıkıcı olursa o kadar çok alkışlıyor, filmden birşey anlamadıkları belli olmasın diye sanırım.

6
5
yanıtYanıtla
ENÖZHAKİKİ ONE''LI:

aLLOVVV , Bahanım , bu Sırbıstan dan ET geleceedi İslami usullere göre kesilmiş , Ramazan da fiyatlar arttı , ne yapaahh . Gelir diiisiinn. Behliyoh haaa. Sırpistan na muhtaac olduğuum . iki gözüm

1
9
yanıtYanıtla
ENÖZHAKİKİ ONE''LI:

Alloovv bahanım , bu tomatisler nolduu tomatissler . , tohumunu diyorum , gelmimi . İsrail vermimi ? Aşdod limanında beklii diisin . E darla boş mu durcah. zaten eksen bidaha bitmiyor , tomar tomar para verik tekrardan . eskiden bövle deeldi . Tohumuna muhtac olduğumun israili , ayıp edisin .

1
7
yanıtYanıtla
ENÖZHAKİKİ ONE''LI:

Allovvv Bahanıım , bu saman ne oldi gelmi mi , Bulgaristan a 10 balya saman söyledim di . gümrükte mi beklii . Gelir diisin . Hay Allah , Bulgaristan ın samanına da muhtac olduk . İYİ TAMAM.

1
7
yanıtYanıtla
Ante:

Sonuc. . ??? Sadece alkis. . :(

5
3
yanıtYanıtla
adalet:

ahireti kazanmaya bakın. film çevirmekte ne oli.

2
5
yanıtYanıtla
pozitifo:

yasadigin hayat oli karsimisin karsiysan dogaya o zaman cehennemde gorusuruz cunku hatasiz kul olmaz bana yobaz dediler burda ben kendim icin istemedigimi baskasina yapmiycam cunku moralim kuvvetim…. . . Adalet baba.

yanıt1
yanıt1
..........:

DÜÜ ÜMAN ELDEN GİDİYEAAAAA

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title