Haberler

Nuri Alço'nun 45 yıl önce Fulden Uras'ın anneannesiyle 10 yıl evli kaldığı ortaya çıktı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Fulden Uras, bu yaşına kadar sadece bir evlilik yaptığını söyleyen Nuri Alço'nun 45 yıl önce anneannesiyle evli olduğunu ancak bunu yıllardır sakladığını söyledi. Uras, Nuri Alço ile anneannesinin nikah fotoğraflarını da yayınladı.

Bu yaşına kadar sadece 1 evlilik yaptığını söyleyen Nuri Alço'nun şarkıcı Fulden Uras'ın anneannesiyle 10 yıl evli kaldığı ortaya çıktı. 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak tüm gerçekleri anlatan Fulden Uras, Nuri Alço ile anneannesinin nikah fotoğraflarını da canlı yayında yayınlattı.

"NURİ ALÇO VE ANNEANNEM 10 YIL EVLİ KALDI"

Nuri Alço'nun bilinmeyen evliliğini 45 yıl sonra ortaya çıkaran Fulden Uras, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2 Sayfa programına telefonla bağlanarak şunları anlattı: "Benim anneannemin hayat görüşü çok açık. O yıllarda mavi gelinlik giyecek kadar modern biriydi. Ne kadar evli kaldıklarını bilmiyorum ama yaklaşık 10 sene evli kaldıklarını tahmin ediyorum."

Nuri Alço'nun Fulden Uras'ın anneannesiyle 10 yıl evli kaldığı ortaya çıktı

"ANNEANNEMİ ALDATTI"

"Nuri Alço o zamanın ünlü bir şarkıcısına aşık oldu yani bir aldatılma var. Şarkıcının ismini söylememeyi tercih ediyorum kimseyi kırmak istemem. Nuri bunu çok inkar etti. Biz ona hep Nuri derdik hiç dede demedik. Yıllar önce Mehmet Ali Erbil'in programına katılmıştık Nuri de oradaydı. Ben 'Nuri benim dedem dedim' orada bir karmaşa oldu. Bana kuliste 'Neden bunu söyledin?' dediğinde niye sakladığını sormuştum."

Nuri Alço'nun Fulden Uras'ın anneannesiyle 10 yıl evli kaldığı ortaya çıktı

"ANNEANNEM İLE ARALARINDA 18 YAŞ VARDI"

"Anneannemin rahmetli olduğu gün Nuri'nin kalp ameliyatı vardı. Çok enteresan bir tesadüf oldu. Anneannem ona çok emek verdi ve çok varlıklı bir kadındı. Benim sülalem Nuri Alço'yu kabul ettiyse oda bu evliliği kabul edecek. Anneannem ile tanıştığında Alço ilaç tekniker gibi bir şeydi zannediyorum ki aralarında 17-18 yaş var."

Nuri Alço'nun Fulden Uras'ın anneannesiyle 10 yıl evli kaldığı ortaya çıktı

"'Ben bunu bir gün gazeteye vereceğim' derdi anneannem. Sevin annem şimdi rahat uyusun ben herkese duyurdum. Ben de Nuri Alço'ya 'bir dur' diyorum artık. İlk evliliği anneannem Sevinç Gürle'dir. Onun nişanlısıyla evleneceğini düşünmüyorum. Sonuçta aşık olan hemen evlenir. Yaş farkı olabilir çünkü onun yaşıtlarının torunları var şimdi."

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Fulden Uras Nuri Alço Gülşen Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü?
500

Yorumlar (12)

RACO:

hükümet yandaşları için yeni bir para kaynağı daha buldu hayırlı olsun artık her binaya enerji kimlik belgesi alacaksınız sadece yandaşların açmış olduğu danışmanlık firmalarına gidip parayı bastırıp uyduruk bir kağıt alacaksınız artık kaç para tutarsa , bu belge olmadan ev alma satma kiralama yasak hadi bakalım pamuk eller cebe aziz vatandaşlar yandaşları zenginleştirelim biraz daha

11
1
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Gazoz olma efsane ol. :))))))

4
1
yanıtYanıtla
000000000000000000000000:

GAZOS DEĞİL, , , , ZATEN, FRUKO , , OLMUŞ, ,

yanıt1
yanıt0
iç ses:

Sevmeme hakkına sahip çık kimse sana zorla sevdirilemez.

2
2
yanıtYanıtla
GÜLTEPELİ:

İÇ SES İÇİNE VERİM

yanıt3
yanıt3
ercan:

eskişehirin gururu

1
2
yanıtYanıtla
ertan:

eskişehirin gururu Cüneyt ARKIN''dır.

yanıt0
yanıt1
MARDINLI DEHO:

BU ALCO ALCI PANCI CIKTI

1
1
yanıtYanıtla
Zambado:

GEZININ COCUKLARI ISTANBUL KANALI PROJESI ICIN KUYRUGQ GIRMIS VAYBE BAYA GI PARA VERMIS SAHTE IMAM ONLARA ORAYA TOPLAMAK ICIN GALIBA ADAM BATIYA ACILMISTI

0
2
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Nuri Abi girip çıkmadığın yer kalmadı öl de yattığın yer belli olsun.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title