Haberler

Nuri Alço'dan Genç Oyunculara Sert Sözler: Otel Odalarında Alem Yapıyorlar

Güncelleme:

Usta oyuncular Nuri Alço ve Eşref Koçak, Cüneyt Faruk Arkın'ın yöneteceği 'Hayalimdeki Köy' filminin tanıtımda gecesinde görüntülendi. Alço'nun genç oyuncular için, "Uyuşturucuya para yetişmez. Otel odalarında sabaha kadar alem yapıyorlar" sözleri dikkat çekti.

Yapımcı ve Yönetmen Cüneyt Faruk Arkın'ın bir süredir üzerinde çalıştığı "Hayalimdeki Köy" adlı sinema filminin sanatçı ve yapımcı kadrosu İstanbul Bayrampaşa Titanic Otelde ulusal basın ve televizyon temsilcilerine tanıtıldı.

"OTEL ODALARINDA SABAHA KADAR ALEM YAPIYORLAR"

Filmin tanıtımına katılan usta oyuncuların açıklamaları davete damga vurdu. Nuri Alço genç oyuncuları hedef alarak şunları söyledi: "Genç arkadaşlar parayı bulunca şımarıyor. Ama uyuşturucuya para yetişmez. Her içici bir satıcıdır. Yeni nesil oyuncular otel odalarında buluşup sabahlara kadar alem yapıyor. Çok kişiyi uyuşturucu batağından kurtardım."

Nuri Alço'dan Genç Oyunculara Sert Sözler: Otel Odalarında Alem Yapıyorlar

"İŞ TERBİYELERİ YOK"

Eşref Kolçak'ta yeni nesil meslektaşları için, "İş terbiyeleri yok. Selam bile vermiyorlar. Oyunculukları kötü. Yeni yönetmenler bizden korkuyor" dedi.

Nuri Alço'dan Genç Oyunculara Sert Sözler: Otel Odalarında Alem Yapıyorlar

Nuri Alço'dan Genç Oyunculara Sert Sözler: Otel Odalarında Alem Yapıyorlar

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nuri Alço Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (18)

insanoglu:

Zamanında yapmış tecrübe konuşuyor :))) zamanında yap şimdi yapanları yargıla ilginç sen genc iken sanada yapma diyenler olmuştur eminim.

4
12
yanıtYanıtla
BİR SÖYLEYECEKLİ:

Bunlar hem milletin sırtından kazanırlar,küpünü doldururlar,milleti kandırırlar bir de milleti begenmezler.

2
13
yanıtYanıtla
De get yalan dünya:

Ulan eleştirdiğin gençlik senden bir sonraki jenerasyon. Verdiklerini alıyosun. Ne verdin ne istiyorsun. Utanın ulan bıraktığınız gençlere nasıl örnek olmuşsunuz görün işte

12
3
yanıtYanıtla
Harbici..:

Nuri Alço'' yu nerde görsem aklıma hep Emrah geliyor. Nede olsa baba yarısı. Hele bir de üstünde bornoz elinde viski

13
2
yanıtYanıtla
U başı:

yahu uyuşturucuyla kızları uyutmayı milete sen filimlerinle teşfik etin şimdi yaşlandın gençeri kıskAnma alçı nuri.

9
3
yanıtYanıtla
SERKANKA42:

Nuri Alço adamın kralısın kralıııııııııı. sanat camiasına sen özel ders ver bence adamlık konusunda.

5
4
yanıtYanıtla
Attila:

Bu işin ordinaryüsü !!!

6
2
yanıtYanıtla
sezer 66:

adamlıkdan hicbir zaman zarar gelmez herkez kendinden sorumludur

5
1
yanıtYanıtla
Vedat Enişten,Seni Ayıplıyor:

Anladın sen onu dingil nuri.

5
1
yanıtYanıtla
lord v:

Yeşilçam cenazelerinin değişilmez adamı, bir nesle gazozu sevdiren yegane şahış. O değilde ALÇO ne la, bilen beri gelsin.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title