Haberler

Nurgül Yeşilçay, euronun artışına sessiz kalamadı

Güncelleme:

Gündeme dair yaptığı yorumlarla adından söz ettiren Nurgül Yeşilçay, euronun 30 TL'yi aşmasına sessiz kalmadı. Güzel oyuncu, boyuna ulaşan oğlunu euroya kendisini ise TL'ye benzetti.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Veda Mektubu dizisinin başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay, sosyal medya hesabından gündeme dair yaptığı yorumlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü isim euronun artmasına da sessiz kalmadı.

OĞLUNU EURO'YA BENZETTİ

geçtiğimiz günlerde vergi ve harçlara gelen zamlardan sonra yaptığı paylaşımla gündem olan Yeşilçay, bu sefer de euronun 30 TL'yi aşmasının ardından paylaşımda bulundu. Güzel oyuncu, boyuna ulaşan oğlunu euroya sandalyede oturan kendisini de TL'ye benzetti.

Nurgül Yeşilçay, euro'nun artışına sessiz kalamadı

KDV ZAMMINASESSİZ KALMAMIŞTI

7 Temmuz'da vergi ve harçlara gelen zamları gören oyuncu Nurgül Yeşilçay, sosyal medya hesabından efektle kendisini yaşlandırdığı bir fotoğrafı yayınlayarak "Vergiler, zamlar günaydın" ifadelerini kullanmıştı.

Nurgül Yeşilçay, euro'nun artışına sessiz kalamadı

Nurgül Yeşilçay, euronun artışına sessiz kalamadı

Nurgül Yeşilçay, euronun artışına sessiz kalamadı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Nurgül Yeşilçay Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Vatan Aşığı:

Nurgül, o kadar saçmalamışsın ki, kendince TL’yi, Euro’ya karşı aşağı göstermeye çalışmışsın ama ne yazık ki, farkında bile olmadan böyle bir benzetme ile kendini, oğlundan aşağı yapmışsın.

8
49
yanıtYanıtla
metin:

TL EUR'dan aşağıda (30kat) Nurgül de oğlundan aşağıda (boy olarak) sen mi saçmaladın onlar mı? EUR TL'yi mi kıskanıyor? bir uyanamadınız gitti

yanıt10
yanıt2
Ozzy Bjk:

Salak mısın?

yanıt19
yanıt2
Vatan Aşığı:

Metin, zaten ben de yaptığı kıyaslama üzerinden yorumladım. Burda boy kadar Euro’nun TL karşısındaki değeri göstermekle değer biçmiş. Ki, Euro’nu TL üzerindeki farkı ben de biliyorum ve bildiğim için de böyle bir benzetmeyi bir anneye yakıştıramadım. Neyse herkesin böyle saçmalıkları olabiliyor bazen. Bu arada amacım Nurgül’ü bu anlamda incitmek değil. Böyle de algılanabiliyor diye vurgu yaptım sadece. Ozzy Bjk :)

yanıt2
yanıt8
Murat Vural:

Dolar ve Euro nün yere çakılacağı günler yakındır inşallah dört gözle bekliyorum !

11
10
yanıtYanıtla
Bursaspor Teksas:

TL değil de, Euro üzerinden anlaşma yapın bence dizi oyuncuları..

15
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title