Haberler

Türk Halk Müziği Sanatçısı Nuray Hafiftaş, Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Bir süredir kanser tedavisi gören Türk Halk Müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş, hayattını kaybetti.

Temmuz ayında geçirdiği kalın bağırsak ameliyatından sonra karaciğerine de sıçrayan kanser nedeniyle Pendik'teki özel bir hastanede tedavi altına alınan Türk Halk Müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş, hayatını kaybetti. Acı haberden sonra Hafiftaş'ın yakınları hastaneye akın etti.

DOKTORU KÖTÜ HABERİ VERMİŞTİ

Nuray Hafiftaş'ın doktoru bu sabah yaptığı açıklamada "Yoğun bakımda durumu takip ediliyor. Durumu ağır. Yakınlarına da haber verildi. Tedavisi sürüyor. Durumu maalesef ağır" ifadelerini kullanmıştı.

Son Dakika! Türk Halk Müziği Sanatçısı Nuray Hafiftaş Hayatını Kaybetti

"HAYATIM BİR ANDA TEPE TAKLAK OLDU"

Nuray Hafiftaş, zor bir dönemden geçtiğini belirterek şunları söylemişti: "Hayatım bir anda tepe taklak oldu. Ben normalde çok pozitif bir insanım. İlk tedaviye başladığım süreçte çok yoruldum çünkü çok yoğun bir şekilde kemoterapi alıyordum. Ancak buraya adım atar atmaz doktorumun hastalığım hakkındaki detaylı bilgi paylaşımları beni çok mutlu etti. Buraya büyük bir mutlulukla geliyorum."

Son Dakika! Türk Halk Müziği Sanatçısı Nuray Hafiftaş Hayatını Kaybetti

NURAY HAFİFTAŞ KİMDİR?

Nuray Hafiftaş 8 Ağustos 1964 yılında Ardahan'da dünyaya geldi. Azeri kökenli Türk Halk Müziği sanatçısı ve bestecisidir.

Son Dakika! Türk Halk Müziği Sanatçısı Nuray Hafiftaş Hayatını Kaybetti

İlkokulu Taksim'de okudu. İTÜ Devlet Konservatuarı'nı bitirdikten sonra İstanbul Belediye Konservatuarı İcra Heyetinde 4 yıl kadrolu devlet sanatçısı olarak çalıştı. Aynı yıllarda İstanbul Radyosu'nda da sözleşmeli sanatçı olarak 4 yıl çalıştı.

Şimdiye kadar birçok albüm çıkaran sanatçının 100'ü aşkın söz ve bestesi kendisine ait olan eserleri var. Bunlardan "Ayrılık Nikahı", "Yalan Dünya" ve "İsyan Ediyorum"u Kibariye, "Hasret" ve "Gurbet"i ise İzzet Yıldızhan okudu.

Sanatçının son albümünde ise kendisine ait Be Hey Gafil ve "Yavrular isimli iki bestesi bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nuray Hafiftaş Pendik Magazin Haberler

500

Yorumlar (69)

SELİM SESLİ:

Türkücülükle mekân Cennet olmaz. Kullukla olur.!

7
19
yanıtYanıtla
MİSAFİRggv:

çokta tın

1
14
yanıtYanıtla
TURKİYE:

İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raci''un” Türkçe Meali: “Şüphesiz Biz Allah''tan Geldik ve Şüphesiz Dönüşümüz O''nadır. ” Anlamını taşımaktadır. Bu Ayet genelde bir ölüm haberi alındıktan sonra söylenir.

yanıt4
yanıt0
TURGUT TURNA:

Cennet şöhretle elde edilmiyor.Cennetin karşılığı sadece kulluktur.

6
6
yanıtYanıtla
Kurtlar:

Allah Rahmet eylesin mekanı Cennet olsun

10
0
yanıtYanıtla
SELİM SESLİ:

Mükemmel insanlar evliyalardir.Bir gerçeğe hakaretle karşılık verenler hüsranda olan zavallı gâfil isanlardır.Cennet o kadar ucuz değil.Cennetin karşılığı bir ömür kulluktur.Türkücüler, çalgıcılar şeytanın müezzinleridir.Bu gerçekler doğru inanca sahip olmayanların nefslerine ağır gelir...

4
6
yanıtYanıtla
buse:

1. Ölenin arkasından konuşulmaz. Senden çok daha imanlıydı belki!2. Cennete kimin girceğini Allah bilir sen değil!3. Yaradan ayetinde dinle dememiş, oku demiş!Az oku oku oku! Oku ki algın açılsın. Şeyhlerele tarikatlarla sadece dinleyerek olmaz bu iş oku!!!!

yanıt2
yanıt0
Selim:

Mekanı cennet olsun.

9
1
yanıtYanıtla
allah rahmet eylesın (:

tuba

7
3
yanıtYanıtla
yaradanina kavustu:

Allah rahmet eylesin kalanlara sabir versin. . .

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title