Haberler

Nihat Doğan Sanatçılardan Özür Diledi: Bir Daha Magazin Programı Yapmayacağım

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Nihat Doğan, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunarak, "Bir daha magazin programı yapmayacağım." dedi.

Ünlü şarkıcı Nihat Doğan, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Topraktan geldik, toprağa gideceği, mesele çamurlaşmamak! Empati yapmak, kendini sorgulamak, hatalarınla yüzleşmek insanlaşmıştır, hatada yanlışta, ısrar ise şeytani bir fıtrattır. Bir daha asla magazin programı yapmayacağım." dedi.

Nihat Doğan Sanatçılardan Helallik İstedi: Bir Daha Magazin Programı Yapmayacağım

"TÜM SANATÇILARDAN HELALLİK İSTİYORUM"

Sosyal medya hesabı üzerinden videosunu paylaşan Nihat Doğan, "Dünya tahta bir beşikle gelip, tahta bir baston ile gelip gideceğimiz bir yerdir. Topraktan geldik, toprağa gideceği, mesele çamurlaşmamak! Empati yapmak, kendini sorgulamak, hatalarınla yüzleşmek insanlaşmıştır, hatada yanlışta, ısrar ise şeytani bir fıtrattır. Bir daha asla magazin programı yapmayacağım bu yüzden de, Üzdüğüm kırdığım hakkına girdiğim vebalini ve ahını aldığım başta @gulben123 Olmak üzre tüm sanatçı arkadaşlarımdan helallik istiyorum. Ha bu arada bn programı bırakırken koltuğuma göz diken insanların bana adamlık dersi vermesi hükümsüzdür. Kimseyle kavga etmek gibi bir derdim de yok. Rabbim hepimizin yolunu açık etsin hepimize bol kazançlar versin inşaAllah." dedi.

Nihat Doğan Sanatçılardan Özür Diledi: Bir Daha Magazin Programı Yapmayacağım

Nihat Doğan Sanatçılardan Helallik İstedi: Bir Daha Magazin Programı Yapmayacağım

Nihat Doğan Sanatçılardan Helallik İstedi: Bir Daha Magazin Programı Yapmayacağım

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Nihat Doğan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı? 1 Mayıs Çarşamba Taksim'de hava nasıl olacak? 1 Mayıs 2024 Beyoğlu hava durumu Ankara amblemi, logosu mu değişecek, yeni logo ne olacak 2024?
500

Yorumlar (240)

ibrahim alpaydın:

Nihat doğan adam gibi adamdır. onu sevmeyenler soytarı ve serseri insanlardır. .

14
72
yanıtYanıtla
mertmert:

çok şakacısın arkadaş.

yanıt1
yanıt0
Maviş:

Adamlığı kim öğretti sana?? Söyle ona yanlış öğretmiş baştan öğrende gel.

yanıt4
yanıt0
frkan:

Fake isimle mi giriyon nabıyon Nihat Doğan ?

yanıt4
yanıt3
Esra. Kuvvet:

Aynen. Dobra.

yanıt0
yanıt9
Mete:

Nihati harcadilar, Buyuk akil harcadi, adam gibi adamdir Nihat dogan, Bir kac yere dokundurdu, kestiler ayagini

10
52
yanıtYanıtla
Aref:

Adam yoklugunda adam yerine gecenlerden. .

yanıt10
yanıt1
Rahile alalinlinli:

Dogruyu soyleyeni dokuz koyden kovarlarmi birilerine dokunacak seyler soyledi harcadilar adam gibi adamdi

8
41
yanıtYanıtla
Hazard:

Vakit gecmeden bir doktora gorun benc e had a sus belli etme

yanıt23
yanıt2
LA BOHEM:

Bu halk senin geçmişini asla unutmayacak Nihat Doğan!! Hele ÖZGECAN için söylediğin lafları ASLA unutmayacak! O yüzden sus artık! Seni GÖRMEK İSTEMİYORUZ ARTIK TV. LERİ BIRAK HİÇBİR YERDE. ANLADIN ?

36
3
yanıtYanıtla
Tüm 240 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title