Haberler

Nihat Doğan'ın apar topar evlendiği hamile eşinden ilk paylaşım geldi: Sen benim bütünümsün

Güncelleme:

Türkücü Nihat Doğan, iki hafta önce hamile hayranı Arezoo Gharlar ile nikah masasına oturdu. Hamilelik haberini alınca Doğan'la apar topar nikah masasına oturan Gharlar, sosyal medya hesabından düğünde çekilen bir fotoğrafı yayınlayarak "Sen benim bütünümsün" dedi.

Zaman zaman özel hayatıyla adından söz ettiren ünlü türkücü Nihat Doğan, iki hafta önce İranlı hayranı Arezoo Gharlar ile nikah masasına oturdu. Apar topar düğün yapan çiftin bebek beklediği ortaya çıktı.

"SEN BENİM BÜTÜNÜMSÜN"

Evlilik kararlarıyla isimlerinden söz ettiren çiftten Gharlar, sosyal medya hesabından ilk düğün paylaşımını yaptı. Doğan'ın kendisini alnından öptüğü bir fotoğrafı Instagram hesabından yayınlayan Arezoo Gharlar "Sen benim bütünümsün" notunu yazdı. Doğan ise eşinin paylaşımına "Sen de benim kalbimsin güzel karım benim" yorumunu yaptı.

Nihat Doğan'ın apar topar evlendiği hamile eşinden ilk paylaşım geldi: Sen benim bütünümsün

DÜĞÜNDE HAVAYA ATEŞ EDİLDİ

Daha önce imam nikahı kıyan çift, hamilelik haberini alınca iki hafta önce sessiz sedasız nikah masasına oturdu. Çift nikahın ardından sadece yakın çevresini davet ettikleri bir düğün yaptı. İkilinin halay çekerek eğlendiği düğünde havaya ateş edilmesi ise herkesi korkuttu.

NİHAT DOĞAN'DAN İLK PAYLAŞIM

Düğünden sonra Instagram hesabından eşi ve annesiyle olan fotoğraflarını yayınlayan Nihat Doğan ise şu notu düştü: "Sen bana Allah'ın verdiği bir ödülsün. Sen bana cennetten bir gülsün, gülücüksün. Hoş geldin hayatıma. Sonsuza kadar birlikte yaşamak ve yaşlanmak dileğiyle dünyam benim. Bir maşallahınızı alalım."

Nihat Doğan'ın apar topar evlendiği hamile eşinden ilk paylaşım geldi: Sen benim bütünümsün

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Nihat Doğan Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları...
500

Yorumlar (4)

DOĞAN KEMER :

GELENİĞİMİZDE VE DİNİMİZDE EVLİLİK SONRASI HAMİLELİK OLUR NE OLDUU

0
0
yanıtYanıtla
Points Grup:

evlenmeden önce hamile mi kalmış? benmi yanlış okudum? eğer dini olarak evlenmediyseler vay onların haline doğacak o çocuğa yazık

0
0
yanıtYanıtla
UZUNMUSTAFA:

gec bunlari kardesim hersyimin butunum sun buyuk sozleri birak insanlar bosanacak zamanini bekliyor sadece o kadar

0
0
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Ne oldu şimdi, namus mu temizlendi, adamlık mı kurtuldu...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title