Haberler

Nihat Doğan, karısının rol gereği öpüşmesine izin vermeyen Alişan'a sert çıktı: Evlendikten 7 ay sonra çocuğu oldu

Güncelleme:

Nihat Doğan, oyuncu eşi Buse Varol için "Öpüşme sahnesi olmadığı için seçtim" diyen Alişan'a ateş püskürdü. Buse Varol'un evlenmeden önce hamile kaldığını iddia eden Doğan, "Evlendikten 7 ay sonra çocuk oldu. Alişan'ı kınıyorum" dedi.

Buse Varol ile boşanacakları iddiası üzerine Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Alişan, ayrılık iddiasını yalanladı. Alişan, sunucu Arto'nun "Buse Varol'un dizide öpüşme sahnesi olsa ne dersin?" sorusu üzerine de "Buse'yi bugüne kadar öpüşme sahnesi olmadığı için seçtim" dedi. Açıklamasıyla gündeme bomba gibi düşen Alişan'a bir tepki de Nihat Doğan'dan geldi.

"ALİŞAN NE ZAMAN EVLENDİ, ÇOCUĞU NE ZAMAN OLDU?"

Flash TV'de yayınlanan Al Sana Haber programında Alişan'ın sözleri hakkında konuşan Nihat Doğan, "Alişan ne zaman evlendi. Çocuğu ne zaman oldu? Evlendikten 7 ay sonra çocuk oldu! Alişan'ı kınıyorum. Alişan'ın imam nikahını düğünden bir gün önce Nihat Hatipoğlu yaptı. Alişan'ı kınıyorum. Buse buna sessiz kalırsa Buse'yi de kınıyorum" dedi.

"KUMAR OYNARSINIZ AMA 'KARIMA ONU YAPTIRMAM' DERSİNİZ"

Sinirlerine hakim olamayan ve Alişan için "Diyanet İşleri Başkanlığı'na İzzet YıldızHan'ı, yardımcılığına da Alişan'ı atayın olsun bitsin" diyen Doğan, sözlerine şöyle devam etti: "Kumar oynarsınız, onu yaparsınız, bunu yaparsınız, yalarsınız, yutarsınız. İş popülizme gelince, 'Karımı onu yaptırmam, bunu yaptırmam'."

Öte yandan Nihat Doğan hayatına girecek kadının oyuncu olması haline rol gereği öpüşme sahnesinde oynayabileceğini de söyledi.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Nihat Doğan Alişan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (19)

Zulkarneyn :

Nihat D.= Tüyden ağır, çeyrek altindan hafif insan. Ne diye fikrine önem veriliyormuş gibi tv programına çıkartılır ki?

352
41
yanıtYanıtla
Deniz Çapa:

Valla bu tayfa varya alişan , nihat , izzet bunlar çok yalaka ve ciddiye alıp üzerine konuşmaya değmeyen insanlar bence. Boş insanlar

317
34
yanıtYanıtla
Aslı Can:

Adam mays ayının başında evlendi .ertesi yıl şubat ayının ortasında baba olmuş.neresi 7 ay ediyor..nihatin matematiği zayıf..

255
25
yanıtYanıtla
Deniz Çapa:

:)

yanıt14
yanıt2
mustafa Kuran:

Gündem olmak hatırlanmak istiyor Nihat cım

168
12
yanıtYanıtla
UğuR DURAN:

Al birini vur ötekine denen olayın çok açık bir örneği bu. ikisini birden toplasan çeyrek adam etmez.

160
18
yanıtYanıtla
AynenDevam:

Adam hakli

43
122
yanıtYanıtla
bilal arıcı:

Nihat senin mezhebin geniş se napalim

113
10
yanıtYanıtla
hanifi durgun:

Yau Nihat sana ne ?

107
11
yanıtYanıtla
Erkan Şen:

film dizi çekiyorsunuz öpüşmek yada başka bişey yapıyorsunuz insanlara kötü örnek oluyorsunuz her dizide öpüşmek bune ya Alişan abimizi tebrik ediyorum

96
15
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title