Haberler

Nihal Candan, Silikon Taktırdı İddialarıyla Sosyal Medyada Çok Konuşuldu!

Güncelleme:

Moda programındaki performansıyla adını duyuran Nihal Candan, göğüslerine silikon taktırdı iddiasıyla sosyal medyada çok konuşuldu.

İşte Benim Stilim yarışması sayesinde kardeşi Bahar Candan ile gündemimize giren Nihal Candan, paylaştığı son fotoğraflarla olay oldu.

Nihal Candan, Silikon Taktırdı İddialarıyla Sosyal Medyada Çok Konuşuldu!

SİLİKONLARINI YENİLEDİ

Instagram hesabına göğüs dekolteli pozlarını yerleştiren Nihal Candan, silikon taktırdı iddialarını yeniden ateşledi. Bir takipçisi de bunu dile getirip fotoğrafın altına "Silikonlarımı yeni yaptırdım pozu" diye yazdı. Giyim tarzı ve cesur fotoğraflarıyla takipçilerinden 'edep' sınırlarını aştın yorumu alan Nihal Candan, alay konusu olmaya başladı. Bir takipçisi bu paylaşımına "Bacım silikonun küçük olmuş sanki ya" diye yazdı.

Nihal Candan, Silikon Taktırdı İddialarıyla Sosyal Medyada Çok Konuşuldu!

DERECE ELDE EDEMEMİŞTİ

Nihal Candan medyanın gündemine ilk olarak İşte Benim Stilim yarışmasıyla çıkmıştı. Nur Yerlitaş'ın 'vasat' olarak nitelediği Nihal Candan, yarışmada da derece elde edememişti. Moda yarışmasından elde ettiği bilinirlikle Survivor yarışmasına katılan Nihal Candan, adadaki performansı ile de dalga konusu olmuştu. Dominik adasına gitmeden önce günlerce spor salonlarında hazırlık yapan Nihal Candan, Survivor tarihinin en başarısız yarışmacısı olarak adını unutulmazlar arasına yazdırmıştı. Nihal Candan adadan döndükten sonra inanılmaz bir değişim içine girdi. Bir güzellik merkezi açan Nihal Candan, kendini baştan aşağı yeniledi. Estetiklerle yüzünün şeklini değiştiren Nihal Candan, silikon taktırdığı göğüsleri ile de giyim tarzını frapan bir hale getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nihal Candan Moda Haberler

500

Yorumlar (19)

konyalı:

maşallah çok güzel bir bayan, insanın abdestini bozuyor bunlar ama yine de çok güzel allahü teala günah yazmasın.

0
7
yanıtYanıtla
Yardır:

Çok sıkınca patlıyormuş.Bununki çok dayanmaz kesin patlar.

7
0
yanıtYanıtla
Ayse esmeli:

Tek kelıme ile igrençsin!!!!gündemi meşgul etme!!!yeter bıktık senden ve senın kardes bozuntundan toplumun ahlakını bozuyorsunuz!!!!!!

6
0
yanıtYanıtla
Sefa dede:

Şişşst sakin ol

yanıt1
yanıt3
Ilginç Teori:

işte bu ülke bu yuzden biryerlere gelemiyor baktıgında herkes tepkili herkes karşı ama salak salak tipleri meşhur eden gene bizim milletimiz millet uzaya cıkmıs bilimde saglıkta eğitimde çağ atlamış bızım mıllet hala kapalı acık kavgası din kavgası salak salak tipleri meşhur etme kavgasında.

6
0
yanıtYanıtla
NEZAKET.:

kesip biçe biçe bi hal alıyorsunuz ya hani. . . Keçke AR Namusta böyle basit bi işlemle enjekte edilse sizin gibi varlıklara.

5
1
yanıtYanıtla
ASLI:

BURASI ÖZGÜR BİR ÜLKE İSTEYEN İSTEDİĞİ ŞEYİ TAKAR, TAKTIRIR SİZE NE. PARA BULURSAM BENDE TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

1
4
yanıtYanıtla
Para bulursan niye taktırıyorsun:

Zaten taktırınca para arıyacaksın

yanıt0
yanıt1
ERENDERDİÇOK:

İnsan vücudu kendi sistemiyle dengeli çalışan makine gibidir anlam veremiyorum dışardan müdahale ediliyor vücutun yapısı bozuluyor ergeç reanksiyon tepki gösterir bu canlı sistem tabiki Allah korusun enbaşta kanser riski sözkonusu. Sağlıkla kullansın hayırlı olsun diyelim.

5
0
yanıtYanıtla
ketum rewnak:

şişme kadın fiyatları uygun zengin arkadaşlar paranıza yazık

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title