Haberler

    Nasıl mücadele ettiğini ilk kez anlattı: Bırakın evimde öleyim

    Güncelleme:

    PANDEMİNİN İLK DÖNEMİNDEMeksikalı asıllı oyuncu Salma Hayek, Variety dergisinin yeni sayısı için hem objektif karşısına geçti, hem de dergiye bir röportaj verdi.

    PANDEMİNİN İLK DÖNEMİNDE

    Meksikalı asıllı oyuncu Salma Hayek, Variety dergisinin yeni sayısı için hem objektif karşısına geçti, hem de dergiye bir röportaj verdi. Eşi Francois Henri Pinault ve 13 yaşındaki kızı Valentina ile vaktinin büyük bölümünü Londra'da geçiren Salma Hayek, pandeminin ilk döneminde koronavirüse yakalandığını açıkladı. Ünlü oyuncu, kelimenin tam anlamıyla ölümden döndüğünü de anlattı.

    LONDRA'DAKİ EVİNDEYDİ

    Salma Hayek, Londra'daki evinde tedavi gördüğünü ve durumu giderek kötüleşince doktorunun kendisini hastaneye götürmek için yalvardığını da anlattı. Hayek, doktorlarına "Evimde ölmeyi tercih ederim" dediğini de anlattı.

    OKSİJEN DESTEĞİ ALDI

    Tedavisi sırasında oksijen desteği alan Hayek, yedi hafta boyunca evinin bir odasında izole halde kaldığını da sözlerine ekledi. Hayek, her ne kadar koronavirüsü atlatmış olsa da uzun süreli etkilerini hala yaşadığını, hastalığın yarattığı bitkinliğin henüz tamamen ortadan kalkmadığını anlattı.

    HASTALIĞIN UZUN SÜRELİ ETKİLERİ SÜRÜYOR

    Salma Hayek, koronavirüsü atlattıktan sonra görev aldığı ilk projenin, başrollerini Lady Gaga ve Adam Driver'ın paylaştığı House of Gucci adlı film olduğunu da sözlerine ekledi. Salma Hayek, geçtiğimiz Kasım ayında koronavirüs testi yaptırırken çekilen bir videosunu Instagram sayfasında paylaşmıştı. Hayek, birkaç kez test yaptırdığını belirtmişti o paylaşımda.

    ONLAR DA COVİD 19 ATLATTIKLARINI SONRADAN AÇIKLADI

    Salma Hayek, koronavirüsü atlatan ve bunu aylar sonra açıklayan tek ünlü değil. Gwyneth Paltrow da bir süre önce, pandeminin ilk döneminde koronavirüse yakalandığını açıklamıştı. Paltrow hastalığın ardından uzun süre "halsizlik ve beyin sisi" gibi sorunlar yaşadığını anlatmıştı. The Rock olarak tanınan, Dwayne Johnson, Neil Patrick Harris, Ellen de Generes de sonradan koronavirüse yakalandığı açıklanan ünlüler arasında.

    VİRÜSE YAKALANDIĞINI AÇIKLAYAN İLK ÜNLÜ

    Pandeminin ilk döneminde virüse yakalandığını açıklayan ilk ünlü Tom Hanks olmuştu. Usta oyuncu ve eşi Rita Wilson, film çekimi için bulunduğu Avustralya'da koronavirüse yakalandı. Tedavileri orada yapılan çift, daha sonra evlerine döndü. Hanks ve Wilson, koronavirüs tedavisinde kullanılmak üzere plazma bağışı yaptığını açıklamış ve hastalık geçiren herkesi de aynı bağışı yapmaya çağırmıştı.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Salma Hayek Londra Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ateş Kuşları final mi yapıyor? Ateş Kuşları bitiyor mu 2024? Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title