Haberler

Mustafa Topaloğlu: Oya Aydoğan Cennete Gitti, Çok Mutluyum

Güncelleme:

Oya Aydoğan için düzenlenen cenaze törenine katılan Mustafa Topaloğlu, ünlü sanatçının yerinin cennet olduğunu belirterek, "Mutluyum, ama aramızda olmayacağı için de hüzünlüyüm" dedi.

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Oya Aydoğan için ilk tören Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlendi. Orhan Gencebay'ın hayat arkadaşı Sevim Emre, tören sırasında fenalaştı. Ünlü sanatçının cenazesi, anma töreninin ardından Levent Camisi'ne götürülürken, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından vasiyet ettiği Ulus Mezarlığı'na defnedildi.

"O KADAR MUTLUYUM AMA..."

Cenazeye katılan isimlerden uzaylı türkücü lakaplı Mustafa Topaloğlu, ilginç bir değerlendirmede bulundu. Oya Aydoğan'ın makamının cennet olduğunu belirten Topaloğlu, "O kadar mutluyum, ama aramızda olmayacağı için de hüzünlüyüm" şeklinde bir değerlendirmede bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Orhan Gencebay Oya Aydoğan Sevim Emre Magazin Haberler

500

Yorumlar (13)

MALATYALI:

BU DENGESİZ NEREDEN BİLİYORMUŞ CENNETE GİTTİĞİNİ? AYRICA OYA AYDOĞAN CENNETE GİTMEK İÇİN DÜNYADAYKEN NELER YAPMIŞ? 5 VAKİT NAMAZMI KILMIŞ VEYA ORUÇMU TUTMUŞ? HARAMA ZİNAYA BULAŞMIŞMI? VS. GİBİ BİR SÜRÜ KONU VARKEN CENNETE GİTMEK BU KADAR KOLAY VE BASİT BİR ŞEYMİ?

16
7
yanıtYanıtla
ömer:

5 vakit namaz kilan oruc tutanida gördük, ENSAR i hatirlayin.

yanıt2
yanıt0
Adınızı Yazın:

he oğlum cennet okadar kolaydır ölen herkes elini kolunu salıyarak çekilin cennete gidiyorum cennetlik ne götürmüşsün

19
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ADAM BAŞIMIZA ALLAH DA OLMUŞ HAŞA . . . KİMİN CENNETE GİRİP GİRMEYECEĞİNİ ALLAH BİLİR ALLAH MEKANINI CENNET EYLESİN DENİR NE ÖLÜYE HAYRIN VAR NE DİRİYE UZAY MEKİĞİ . . .

12
4
yanıtYanıtla
Ömer:

Yaw bu ünlü takımı neden böyle boş beyinliler anlamadım. İçlerinde adam gibi adamlarda var ama adam sanki ahiret hayatını görüyor yorum yapıyor sadece Allah rahmet etsin demek bile bunlara zor. Bu tarafta ki gibi öbür tarafta da şarkı söyleyip film çekip rol yapılıyor sanıyorlar demek ki.

13
3
yanıtYanıtla
doğruların öyküsü:

maşallah mustafa topaloğlu kimin cennete gideciğine karar veriyor peygamberin 5 Torunu İmam MUhammet bakır Namazı olmayanın hiç bir emeli yaptığı bütün hayırları da dahil gabul olmuyor buyurmuştur.

10
1
yanıtYanıtla
berat:

o kadar kolaymı cennet rüyandamı gördün kopuzme

9
2
yanıtYanıtla
gül:

Kim cennete gider kim cehenneme ancak Allah bilir Allah cumlemize rahmet, merhamet etsin dua etmekten başka elimizden birşey gelmez, Alla hbb cumlemize nur cemalinden cennetinden mahrum bırakmayın. . .

8
2
yanıtYanıtla
zaza:

çok vurdurdu. . . belki gider

0
10
yanıtYanıtla
:

Triger sıyrık geziyo dikkate almayın, nereden biliyo acaba cennete gittiğini, kimin ne olacağını yanlız Allah bilir,

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title