Haberler

Mustafa Keser - Bülent Ersoy... HAKARET DAVASINDA TANIKLAR DİNLENDİ!

Güncelleme:

Mustafa Keser ve Bülent Ersoy’un sunumuyla ekrana gelen “Benzemez Kimse Bize” programı Keser, ve Ersoy arasında çıkan kavga nedeniyle kısa sürede ekrana veda etmişti. Yaşanan kavganın ardından Mustafa Keser ve Bülent Ersoy mahkemelik oldu. Mustafa Keser, karşılıklı görülen 1 liralık manevi tazminat davasının duruşması için adliyeye geldi.

Bülent Ersoy, "Benzemez Kimse Bize" adlı TV programını birlikte sunduğu Mustafa Keser'in kendisine "Seni diva değil divan yaparlar, hiçbir halt bildiğin yok senin" dediğini, bu sözlerin hakaret niteliğinde olduğunu ve kişilik haklarının saldırıya uğradığını öne sürerek 1 liralık manevi tazminat davası açmıştı.

Asıl kendisinin hakarete maruz kaldığını öne süren Keser de Ersoy'a 1 liralık karşı tazminat davası açmıştı.

Bülent Ersoy'un programda makam, nota bilgileri ve okuma konusunda hatalar yaptığını dava dilekçesinde anlatan Mustafa Keser'in avukatı, "Müvekkilin sarf ettiği sözler bu hususla ilgilidir.

Bülent Ersoy, canlı yayında müvekkile 'Kürdo' diye hitap etmiştir. Irkçı ve aşağılayıcı bir şekilde hitap etmesi kabul edilemez" demişti.

Davanın ikinci duruşması İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görüldü.

Mustafa Keser duruşmaya avukatıyla katılırken, Bülent Ersoy'u avukatı temsil etti.

Duruşmada Ersoy'un üç tanığı dinlendi. "Benzemez Kimse Bize" programında çalışan üç kişi, çekimler esnasında iki sanatçı arasında bir olumsuzluk yaşanmadığını belirterek "Bülent Ersoy'un Mustafa Keser'e 'Kürdo' şeklinde bir hitapta bulunduğunu birebir duymadık" dedi.

Mahkeme duruşmayı erteledi.

Duruşma çıkışı açıklama yapan Mustafa Keser, "Davayla ilgili son kararı hakim verecek. Bizim söyleyebileceğimiz bir şey yok.

Bugün ikinci duruşma görüldü. Bülent Ersoy'un duruşmaya gelip gelmemesi beni ilgilendirmiyor.

Ben kendimden sorumluyum. Davayı açma konusunda Bülent Hanım öyle uygun görmüş.

Bu aramızda yaşananlardan sonra Bülent Hanım'la herhangi bir görüşme durumum olmadı. Davayı uzatan kendisi" dedi.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Benzemez Kimse Bize Mustafa Keser Bülent Ersoy Sadece Sondakika Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title