Haberler

Murat Övüç, küfür ettiği Yeşim Salkım'dan özür diledi

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde Yeşim Salkım'a cinsiyetçi bir küfür eden Murat Övüç, yeni bir video yayınlayarak şarkıcıdan özür diledi. Övüç, çalıştığı şirketleri tehdit ederek konserlerini iptal ettirmeye çalışanlara da tepki gösterdi.

Sosyal medya fenomeni ve Dj Murat Övüç, Bodrum'da sahne aldığı bir mekanda arasının bozuk olduğu ünlü şarkıcı Yeşim Salkım'a cinsiyetçi bir küfür etti. Günlerdir eleştirilen ve işlerinin bazıları iptal edilen Övüç, bugün yeni bir video yayınlayarak Salkım'dan özür diledi.

"BÜYÜK TERBİYESİZLİK YAPTIM"

Instagram hesabından video yayınlayan şarkıcıyı etiketleyen Övüç, "Suskunluğumu bozuyorum, artık konuşmanın vakti geldi. Öncelikle sayın Yeşim Salkım hanımefendi de çok özür diliyorum. Yaptığım çok büyük bir terbiyesizlikti. Kendisinden çok özür diliyorum. Lütfen özrümü kabul eylesin" dedi.

"TEHDİT EDEREK İŞLERİMİ İPTAL EDİYORLAR"

Tepki çeken sözlerinin ardından bazı konserleri iptal olan Övüç, sözlerine şöyle devam etti: "Günlerdir çalıştığım iş yerlerini telefonlarla ' Murat Övüç'ü çıkarmayın, çıkarırsanız sıkıntı yaşarsınız' gibi bir sürü tehdit geliyor. Bunu da yapan 20 kişilik bir örgüt. Firmalarımı arayıp işlerimi iptal ediyorlar, etsinler hiç sıkıntı değil."

Yeşim Salkım'ın davalık olduğu Murat Övüç'ün özür videosuna ne cevap vereceği ise merak konusu oldu.

Murat Övüç, küfür ettiği Yeşim Salkım'dan özür diledi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Yeşim Salkım Murat Övüç Bodrum Haberler

500

Yorumlar (30)

Asi:

Senin suçun yok ki senin insan yerine koyup destekleyen aramıza ünlü diye çıkaran ne kadar destekcin varsa Allah bildiği gibi yapsın

31
0
yanıtYanıtla
MRT:

ANLAMSIZ YÜKSELİŞİN BİR ANDA DÜŞÜŞÜ ADLI ÇALIŞMANIN KAHRAMANI . BU GEREKSİZ FAZLA OLAN ÖZ GÜVEN SENİ DAHADA DİBE ÇEKER FENOMENCİK .

18
0
yanıtYanıtla
Gul kokusu:

Midem bulandi. Bu yaratiqlarla bir evrende yasamaq istemiyorum

12
1
yanıtYanıtla
vartolu:

sıkıştın dimi lafını yedirirler bğyle işte

12
0
yanıtYanıtla
1907:

YUSUF YUSUF Tabi

12
0
yanıtYanıtla
ADALET:

Türk basını yerlerde. 1 kuruş haber değeri olmayan ne kadar çapsız zavallı varsa adam yerine koyuluyor. Yazık ki ne yazık

12
0
yanıtYanıtla
DÖNEK Mİ? DÖNMEYEK Mİ?:

Bİ ANDA DÖNDÜN HAYIRDIR KIVIRMAYI NE GÜZEL ÖĞRENMİŞSİN

11
0
yanıtYanıtla
marsın yargıçı:

yola gel adam ol diycem ama senden yolunu seçmişsin yumoş

8
1
yanıtYanıtla
Olmadi:

Kusacam

9
0
yanıtYanıtla
musy:

bende kusacam

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title