Haberler

Murat Kekilli... ALKIŞLANACAK KARAR!

Güncelleme:

Murat Kekilli, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na depremzede birkaç çocuğu evlat edinmek için başvuruda bulunduğunu söyledi.

Ülkemizin yaşadığı deprem felaketinin ardından bölgeden hiç ayrılmayıp yardım çalışmalarında gönüllü olarak bulunan Murat Kekilli, devlet kurumlarının yardımlarını paylaşması ve yardımların oraya yapılması hakkında yaptığı çağrılar üzerine sosyal medyadan kendisine gelen eleştirilere tepki göstermişti.

Kekilli, "Herkes ilk günden beri görevinin başında... AFAD, Kızılay, TSK, Madenciler ve diğerleri... Şimdi gözümün gördüğüne mi inanayım, yoksa söylentilere mi?" demişti.

Son olarak ise, Murat Kekilli, evlat edinmek için başvuru yaptığını açıkladı.

Kekilli, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na depremzede birkaç çocuğu evlat edinmek için başvuruda bulunduğunu söyledi.

'GEL DE BU MİLLETLE GURUR DUYMA'

Kekilli, "Belki inanmayacaksınız ama bu konuyla ilgili 300 bin kişinin üzerinde müracaat olduğu bilgisi geldi. Gel de bu milletle gurur duyma" dedi.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Murat Kekilli Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title