Haberler

Münir Özkul'un Ölüm Haberini Duyan Filiz Akın'ın Kulağından Kan Gelmeye Başladı

Güncelleme:

Münir Özkul'un vefatı sanat camiasında derin bir üzüntü yarattı. Birçok isim efsane sanatçının ardından sosyal medya hesaplarından duygusal mesajlar paylaştı.

Türkiye, 93 yaşında hayata gözlerini yuman Münir Özkul'un ardından derin bir üzüntü yaşıyor. Tanınmış simalar da Münir Özkul'un ardından yaşadıkları üzüntüyü sosyal medyadan paylaşıyorlar.

"YERİ DOLDURULMAZ"

Türk sinemasının dört yapraklı yoncasından biri olan Türkan Şoray, hayatını kaybeden Münir Özkul'la birlikte göründüğü bir fotoğrafını paylaşarak duygularını şöyle ifade etti: "İyi yürekli bir insan, yeri doldurulmayacak dev bir aktördü. Bugün ayrıldı aramızdan... Onu çok özleyeceğiz, hiç unutmayacağız, hep seveceğiz. Mekanı cennet olsun."


EMEL SAYIN'DAN DA DUYGUSAL PAYLAŞIM

'Yalancı Yarim' ve 'Mavi Boncuk' gibi filmlerde Özkul ile birlikte kamera karşısına geçen Emel Sayın'ın satırları da son derece duygusal oldu. Çok üzgün olduğunu belirten Sayın, paylaştığı fotoğrafın altına "Sevgili Münir ağabeyim. Güzel insan, büyük sanatçı. Çok üzgünüm. Nurlarda uyu" satırlarını düştü.


FİLİZ AKIN'IN KULAĞINDAN KAN GELDİ

Münir Özkul'un ölüm haberi sonrası en ilginç paylaşımlardan birine Filiz Akın imza attı. Haberi öğrendiğinde ameliyat olan kulağından kan gelmeye başladığını belirten Akın, "Bir efsane, ustarın ustası , Mahmut Hocamız yok artık... Bana bütün söylenenler az geliyor" ifadelerine yer verdi.

Filiz Akın'ın paylaşımı;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Münir Özkul Emel Sayın Filiz Akın Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (55)

Fanatık başkentli:

Bize ne bu haberden.

1
30
yanıtYanıtla
HUNTER:

GÜDÜK NECMİ İNEK ŞABAN DAMAT FERİT SÖNDÜRÜN SİGARALARINIZI MAHMUT HOCA GELİYOR . . . MEKANIN CENNET OLSUN BE USTA . . . .

30
0
yanıtYanıtla
Doktor:

Kulağından kan gelmişmiş.. kaç kez ziyaret ettin??

20
3
yanıtYanıtla
gerçek:

Her canlı birgün ölümü tadacak hesap günü gelmeden kendimizi hesaba cekelim

19
0
yanıtYanıtla
MIRZET VEFELIZANEV:

HERKES ÖLÜYOR. BİZ DE ÖLECEĞİZ. PEKİ CAN VERMEYE HAZIR MIYIZ?

17
2
yanıtYanıtla
hırsız yaviz:

son 10 yılda bikere bile anca ziyaret etmistir yok kan geldi yok pıhtı yaptı falan filan . .

16
1
yanıtYanıtla
Bilge Kagan:

Sen büyük patron, fabrikatör, para babası. . . Sen mi büyüksün. Hayır, ben büyüğüm, evet ben Yaşar Usta. . . Bildiğim en kral manifestolardan biridir. Allah rahmet eylesin. Allah günahlarını affetsin

17
0
yanıtYanıtla
Doktor:

Rahmetlinin vefatına üzülüveren tüm ünlülere! ! ! Kaç senedir yatalak hastaydı.. kaçınız bir kere ziyaret ettiniz?? Belkide çoğunuzun yaşadığından haberi yoktu

16
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

her canlı bir gün ölümü tadacak

15
1
yanıtYanıtla
(:

çok çekti hasta yatağında senelerdir. belki de hep ölmek istedi ölemedi, Mekanı cennet olsun yattığı yer nurla dolsun inşallah.

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title