Haberler

Müjdat Gezen'den Muharrem İnce'ye açık mektup: Durumu bir kere daha süzgecinden geçir

Güncelleme:

Usta oyuncu Müjdat Gezen, cumhurbaşkanlığı adaylığını ilan eden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye açık bir mektup yazdı. İnce'nin adaylığıyla ilgili düşüncelerini paylaşan Gezen, "Seni gerçekten sevdiğimi bilirsin. Okulumdan dolayı geniş bir kitlem var ve hemen hemen tamamının fikri şu ki sen aday olduğunda Millet İttifakı oy kaybedecek. Seçim ikinci tura kalacak. Durumu aklının süzgecinden bir kere daha geçir" dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 100 bin imza toplayarak cumhurbaşkanı adayı oldu. Gündeme dair yaptığı yorumlarla sık sık adından söz ettiren usta oyuncu Müjdat Gezen de Cumhuriyet'teki köşesinde Muharrem İnce'ye açık mektup yazdı.

"SEN ADAY OLDUĞUNDA MİLLET İTTİFAKI OY KAYBEDECEK"

İnce'nin adaylık sürecini bir kez daha düşmesi gerektiğini söyleyen Müjdat Gezen, mektubunda şu ifadelere yer verdi: "Sevgili Muharrem İnce... Seni gerçekten sevdiğimi bilirsin. Bir kere içtensin, samimisin. Öğretmensin. Düşündüm taşındım, sana bu mektubu 'Yazayım mı, yazmayayım mı' diye. Sonunda senin dürüstlüğüne olan inancım ağır bastı. Ve yazmaya karar verdim. Bildiğin gibi okulumda yedi yaşından, yetmiş yaşına kadar öğrencim var. Toplam yedi yüz civarında. Bunları velileriyle çarptığın zaman, oldukça kalabalık bir kitle oluşuyor. Hemen hemen tamamının fikri şu ki sen aday olduğunda Millet İttifakı oy kaybedecek. Seçim ikinci tura kalacak. Ve Erdoğan'ın istediği olacak."

"DURUMU AKLININ SÜZGECİNDEN BİR KERE DAHA GEÇİR"

Oysa tanıdığım kadarıyla, sen iyi bir demokratsın. Durumu aklının süzgecinden bir kere daha geçir. Türkiye kritik bir dönemeçte. Senin gibi vatansever birinin, sonradan zor durumda kalmasını içim hazmedemiyor. Değerli kardeşim bundan sonrası tamamen sana ait. Her iki durumda da yolun açık olsun. Sevgi ve saygılarımla..."

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Memleket Partisi Millet İttifakı Muharrem İnce Müjdat Gezen Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

x girilmez:

ne yapacak adam gel muharrem git muharrem sizin emir kulunuz mu adam

141
39
yanıtYanıtla
Blackened:

Seçim 2. tura kalacak diye korkuyorsunuz Müjdat bey, 2.turdan niye korkuyorsunuz? Adam zaten öyle bir durumda destek atarım dedi, nedir bu kadar karın ağrınız? Bence sizin korkunuz seçim ilk turda reis alacak korkusu :))

118
47
yanıtYanıtla
Dadaş Erzurumlu:

Komedyen işine bak

106
53
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

olayı bu kadar drametize edceğiniz aklıma gelmezdi. bir sonraki perdede aşk mektupları yazılır galiba ince için

112
45
yanıtYanıtla
siyah.beyaz:

partiden kovarken şimdii yalvaran oldular .. muarrem bunları gördünya bu sana yeter boşver seçimi .. sen yine git babanın elini öp barişin sevaptır..)

71
82
yanıtYanıtla
EYMEN YILMAZ:

Tarafsız sanatçı.Okulu varmış çok çevresi varmış komedi bunlar ya o okula da bol parası ve bunların dediğini tutanlar mı girebiliyor acaba.

97
52
yanıtYanıtla
Erdinç erbay:

ince zaten bunu istiyor akp ye çalıştığı açık net ..Sinan beyde iyi partiyi bölmeye çalışıyor ...oyuna gelmeyelim.

47
98
yanıtYanıtla
Ümit Öksüz:

muharrem dürüstse siz onun yanına gelin,,olmaz mı

111
33
yanıtYanıtla
Gökhan Altaylı:

Darbukatör bayram bir yalvarmadığın kalmıştı. Onu da yapta bitsin bu iş. Muharrem ince, yedili masaya hdp /pkk desteği olduğu için açıkça karşı çıkan bir isimdir. Muharrem ince adamdır.

90
51
yanıtYanıtla
SMMM:

yahu bayram işine baksana sen ya. diyelim ki bana muharrem incenin düşünceleri daha çok uyuyor, kılıçdaroğlunun vizyonsuzluğu uymuyor. seçmen olarak ben muharremi istiyorum. e sen kimsinde benim hakkıma engel olmaya çalışıyosun? demokrasi var bu ülkede kendinize gelin.

95
40
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title