Haberler

Muhhanad ve Noor Dubai'yi Ayağa Kaldırdı

Güncelleme:

Kıvanç Tatlıtuğ ve Songül Öden'e Dubai'de büyük ilgi!

9-29 Haziran tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek olan İstanbul Shopping Fest (ISF) 'in yurtdışı tanıtım yüzleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Songül Öden Dubai'ye yapılan tanıtım gezisinde halktan ve basın mensuplarından büyük ilgi gördü. Ortadoğu`da fenomen haline gelen Gümüş dizisinin Muhannad ve Noor isimleriyle başrol oyuncuları Öden ve Tatlıtuğ, bir kez daha Dubai'yi kasıp kavurdular.

Ortadoğu'yu fetheden Tatlıtuğ ve Öden'i hayranları basın toplantısının yapıldığı mekana gelerek kapıda yoğun ilgi ve heyecanla karşıladı.

Şimdilerde Kuzey ve Güney dizisiyle adından sıkça söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ ve ilgiyle izlenen Umutsuz Ev kadınları dizisinin başrol oyuncularından Songül Öden Dubai'deki hayranlarını ayağa kaldırdılar. İstanbul Shopping Fest tanıtımı için yapılan basın toplantısının ardından Türk büyükelçisinin verdiği kokteylin konuğu olan yıldızlar, kokteyl'e katılan konuklar tarafından da çok büyük bir ilgi gördü. Geçen sene de ISF'nin yurtdışı tanıtım yüzü olan Tatlıtuğ ve bu sene festival kapsamında tanıtım çalışmalarına katılan Öden, İstanbul Shopping Fest'in yurtdışı yüzü olmaktan duydukları mutluluğu dile getirirken alışveriş ve eğlence festivali İSF için tüm hayranlarını İstanbul'a davet ettiler.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ İstanbul Gümüş Dubai Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title