Haberler

Müge Anlı programında izleyiciyi şaşırtan kenevir diyaloğu: Ben onları marul sandım

Güncelleme:

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Zeynep Ergül hakkındaki gerçekler izleyicileri şaşırttı. Zeynep Ergül, üç yıl önceki Mehmet Elbay cinayetinin şüphelisi Cahit Ergül'ün kardeşi çıktı. Ayrıca Müge Anlı'nın, "Eşiniz evinizin bahçesinde kenevir ekiyor" sözleri üzerine Zeynep Ergül, "Ben onları marul sandım" dedi.

Yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan programda faili meçhul cinayetleri aydınlatan Müge Anlı'nın programında yine izleyicileri şaşırtan bir gelişme yaşandı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kızını arayan Zeynep Ergül'ün, üç yıl önceki Mehmet Elbay cinayetinin şüphelisi Cahit Ergül'ün kardeşi olduğu ortaya çıktı.

ÇELİŞKİLİ İFADELER KULLANDI

Zeynep Ergül'ün tutarsız konuşmaları Müge Anlı'yı ve stüdyodakileri çileden çıkardı. Kendisine yöneltilen diğer sorulara sürekli 'bilmiyorum' diye cevap veren Zeynep Ergül'ün çelişkili ifadeleri ise kafa karıştırdı.

Zeynep Hanım'ın ağabeyi Cahit Ergül'ün ortağının bir anda ortadan kaybolması ile ilgili 3 yıl önce programa katıldığı görüntüler yayınlandı. Zeynep Hanım şimdi ise, ağabeyinin eski eşi Ercan Bey'i bıçakladığını söyledi. Zeynep Ergül, kendi annesinin ve ağabeyi Cahit Ergül'ün kendisini öldürmek istediğini iddia etti.

Müge Anlı programında izleyiciyi şaşırtan kenevir diyaloğu: Ben onları marul sandım

"KARDEŞİM ÇOK TEHLİKELİ"

Gaziantep Asayiş Amirliği'nin bu bıçaklanma olayını dikkate aldığı ve 3 aydır kayıp olan ve ölüm şüphesi duyulan Mehmet Muharrem Elbay'ın kaybolması ile ilişkilendirdiği ileri sürüldü. Kayıp kahvehaneci Mehmet Muharrem Bey'e ne olduğunu ısrarla bilmediğini söyleyen Zeynep Hanım'ın ağabeyi Mustafa Ergül'ün röportajı yayınlandı. Mustafa Bey, kardeşinin çok tehlikeli olduğunu söyledi. Mustafa Bey, tapu üzerinde hacizler olduğunu o yüzden tapuyu üstüne alamadığını daha sonra evi sattığını o parayı erkek arkadaşları ile yediğini ve onunla birlikte yaralama olayına karışıp cezaevine girdiğini açıkladı

EVİN BAHÇESİNDEKİ KENEVİRLERİ MARUL SANMIŞ!

Müge Anlı, Zeynep Hanım'ın kocasının evin bahçesinde kenevir ektiğini ve uyuşturucu temininde bulunduğunu açıkladı. Zeynep Hanım; eşinin bahçeye kenevir ektiğini bilmediğini onları marul sandığını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Müge Anlı Kenevir Haberler

Bakmadan Geçme

4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (36)

Avni:

evlilik programları geri gelsin

38
7
yanıtYanıtla
dsfsd:

evetttt :)

yanıt0
yanıt0
gs li vatandaş:

ablacım keneviri de marul sanmazsın birisi sana ezberletmiş belli

14
5
yanıtYanıtla
türkıshman:

Allahın öküzleri kale almak değil kaale almak

6
10
yanıtYanıtla
:

TDK ÖYLE DEMİYOR.

yanıt15
yanıt0
Avni:

Jenifer lopez haberi yokmu

13
2
yanıtYanıtla
BOĞSAK''TAN BURAK:

AVNİ , sen var ya sen , kale alınacak bir şahsiyet değilmişsin . . . Kabul ediyorum yanlış yaptım . Seni insan yerine koydum ! Ya sen boşmuş sun be ! Solda sıfırmışsın . . . Seni adam yerine koyup ta yazdığım için kendimden utanıyorum . . . SEN BİR ÇOCUKMUŞ SUN . biraz büyüte bilir ERGENMİŞ SİN diyorum . . . Bol saçmalamalar dileğiyle . Kendine iyi bak

7
7
yanıtYanıtla
Avni:

yalnız kale kelimesinin a harfinde inceltme yani şapkalı â olacak.yoksa kelime bütünlüğü bozulur

yanıt11
yanıt2
BOĞSAK''TAN BURAK:

Klavyem de şapkalı ( a ) yok . Kusura bakma .

yanıt0
yanıt3
Avni:

afra saraçoğlu haberi versenize.yeşil gözleri vara.

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title