Haberler

Monica'cılar "Dönüşüm"ü Kaçırmayın...

İtalya ve Fransa'nın İki Güzel Kadını Monica Bellucci ve Sophie Marceau'nun 'Dönüşüm' Filmi Bugün Vizyona Girdi.

Bellucci hayranları için bir müjde daha. Güzel yıldızın 11 Aralık’ta ‘Aşka Dair’ filmi de seyirciyle buluşacak. Bellucci, Tempo Dergisi’nde yayımlanan röportajda, bu filmde içindeki Akdeniz kadınını her zamankinden daha çok ortaya çıkardığını söylüyor.

"YALAN HER ZAMAN YALANDIR"

"Dönüşüm’ün son bölümünde, çocukluğumuza döndüğümüz bölümü izlerken çok etkilendim. Çünkü benim çocukluğum çok güzel geçti; ailem bana karşı her zaman çok iyiydi. Belki de bunun sebebi, hep bağımsız olmamdı. Yalnızca çocukluğun kendisi reddetmek istediğim bir şeydi. İnsanların bana ne yapacağımı söylemelerinden nefret ediyordum. Bu yüzden çabucak kadın olmak istiyordum. 14 yaşında çoktan olgunlaşmıştım. Oldukça genç yaşta, henüz okuldayken çalışmaya başladığım için, bağımsızlığımı da erken kazandım. Belki de o yüzden, film beni bu kadar etkiledi. O küçük çocuğa insanların yalan söylemesini görmek, ailem bana hiç yalan söylememiş olsa da, izlemesi çok kötü bir şey. Aileler bazen çocuklarını korumak için yalan söylemek zorunda kalsalar da, yalan yalandır."

"SEKS HAYATINIZ YOKSA ÖLÜN..."

Güzel yıldız kadınların seksi doyarak yaşaması gekertiğinin de altını çiziyor ve ekliyor... "Bir kadının seks hayatı yoksa, kendini öldürmeli. Sonuçta ben de, bir filmde yetişkin bir kadını oynuyorum. Çocukları olan, seks yapan, sorunları olan, bazen güzel, bazen de çirkin olabilen bir kadınım. Bu filmin en sevdiğim yanlarından biri de, karakterin yaşadığı sorunları basit ve anlaşılabilir bir şekilde anlatması. Sophie’nin ve benim, karaktere yansıttığımız bir hassasiyet var. Film boyunca hep güzel değiliz."

Kaynak: GazetePort.com / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title