Haberler

"Daha cesur" diyen model Didem Soydan, kırmızı mayosuyla poz verdi

Güncelleme:

Cesur pozlarıyla adından söz ettiren Didem Soydan, sosyal medya hesabından kırmızı mayosuyla poz verdiği fotoğrafını paylaştı.

Usta sanatçı Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin'le aşk yaşayan model Didem Soydan, kırmızı mayosuyla poz verdi. Soydan'ın paylaşımına kısa sürede binlerce yorum ve beğeni geldi.

KIRMIZI MAYOSUYLA POZ VERDİ

Sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarıyla adından sıklıkla bahsettiren Didem Soydan, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Soydan, "Daha cesur, daha cool..." notuyla kırmızı mayosuyla çektirdiği pozunu paylaştı.

'Daha cesur' diyen model Didem Soydan, kırmızı mayosuyla poz verdi

LİDER DESTEĞİNİ GÖSTERDİ

Didem Soydan'ın kısa sürede binlerce beğeni alan cesur pozuna sevgilisinden beğeni gecikmedi. Lider Şahin, sevgilisini fotoğrafını beğenerek desteğini göstermiş oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Didem Soydan Selami Şahin Lider Şahin Haberler

500

Yorumlar (40)

ziyaa:

Yüreğim hiç hoplamadı

29
2
yanıtYanıtla
ASLI:

HATUNDA CESARET ÖZGÜVEN TAVAN YAPMIŞ. DARISI ARABIN PEŞİNE TAKILIP GİDENLERİN BAŞINA. NE DİYEYİM UMARIM ARABIN YOLUNDAN KURTULURLAR HAYATI YAŞAMAYI ÖĞRENİRLER.

6
21
yanıtYanıtla
RRRR:

TAM BİR MAL ÖRNEĞİSİN ASLI AMUCA

yanıt5
yanıt4
Alpagu:

O sana göre Arabın yolu, inanan mümine göre Allah CC götüren bir rehber ve alemlere rahmet bir peygamber Sen kendi inancına.ben kendi inancima ....ha bu arada iffet bir isim değil,bir fazilet ve erdemdir, müminler de olur

yanıt12
yanıt7
Gül:

Allah seni o Muhammet alemlere rahmet hatrina yarattı Rabbimiz buyuruyor habibim seni yaratmasaydim dünya yi yaratmazdim buyuruyor

yanıt7
yanıt5
SubhanAllah!:

Kıyamet gününde Rabbimin azabıyla azaplandığınız zaman evet, Rabbimin gazabı Muhammed (s. a. s)''in yolundan gitmeyenlerin üzerine olacak! Rabbe karşı gelmenin adı özgüven değin, cehaletin cesaretidir. Siz ey gafiller! Başınıza gelecekleri bilseydiniz gece gündüz korkudan uyuyamaz, yaptıklarınız için rabbinizden af dilerdiniz. Evet, Muhammed (s. a. s)''e tabi olan bizler, sizin yerin dibine gireceğiniz günde ferahlık ve huzur içinde olacağız. Bu dünya sizin olsun, biz cennete talibizi elhamdulillah

yanıt15
yanıt5
naslıya:

konuş be aslı kim tutar seni :) klavyene bereket, sen gerçekleri haykırdıkça arapçılar kuduruyor derdinden . . . . .

yanıt4
yanıt3
gereksiz:

ateş seni çağırıyor didemking

12
9
yanıtYanıtla
burcu:

o yahudi bir manken, tek bildiğim bu. o sebeple çok zeki ve elit.

3
15
yanıtYanıtla
RACO:

aferin sana Lider Şahin ne kadar medenisin sen böyle, sevgilin her yerini millete sunarken sende onlarla birlikte alkış tutuyosun ve bu hiçte garibine gitmiyo ne mide varmış arkadaş çöplük gibi herşeyi öğütüyosunuz

11
5
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title