Haberler

Modacı Nur Yerlitaş'ın ölümü, ünlü isimleri yasa boğdu

Güncelleme:

Modacı Nur Yerlitaş'ın vefatı dostlarını ve sanat dünyasını derinden sarstı. Ünlü isimler Yerlitaş'ın vefatı ile ilgili sosyal medyada birçok paylaşım yaptı.

Geçtiğimiz sene beyin ameliyatı olduktan sonra tedavi görmeye devam eden ünlü modacı Nur Yerlitaş, hayatını kaybetti. Yerlitaş'ın ölümüyle büyük şaşkınlık yaşayan ünlü isimler ise sosyal medya hesabından yaşadıkları üzüntüyü paylaştı.

İşte ünlü isimlerin paylaşımı...

SEDA SAYAN

"Yıllarım, dostum, sırdaşım, yol arkadaşım, uğur böceğim, akıl hocam, kılavuzum ismin gibi nurlar içinde uyu inşallah. Başımız sağ olsun."

Modacı Nur Yerlitaş'ın ölümü, ünlü isimleri yasa boğdu

IVANA SERT

"Birlikte çalışma şansına sahip olduğum canım Nur'um nurlar içinde uyu. Işığın bol mekanın cennet olsun. Her zaman kalbimde olacaksın."

Modacı Nur Yerlitaş'ın ölümü, ünlü isimleri yasa boğdu

IŞIL REÇBER

"9 Şubat 2020 gecesi... Bir tanem benim, bir varız bir yokuz hayat... İsmin gibi nur içinde huzurla uyu canım benim seni çok özleyeceğiz."

Modacı Nur Yerlitaş'ın ölümü, ünlü isimleri yasa boğdu

DENİZ SEKİ

"Ahh be Nur'um, Nur yüzlüm çok üzdün... Hep annemi sorardın, geçecek bu günler derdin... Deniz'im derdin uzun uzun... Melek kız derdin bana. Şimdi sen melek oldun. Ne diyeyim nasıl söyleyeyim bilmiyorum... Kalbim ağrıyor. Mekanın cennet olsun canım arkadaşım. Allah rahmet eylesin."

KEMAL DOĞULU

"Çok üzüldüm. Nurlar içinde uyu Allah rahmet eylesin."

Modacı Nur Yerlitaş'ın ölümü, ünlü isimleri yasa boğdu

HAKAN AKKAYA

"Canim Nurellam. İnanmak çok zor, seni çok seviyorum. Nurlar içinde uyu"

Modacı Nur Yerlitaş'ın ölümü, ünlü isimleri yasa boğdu

HATİCE

"Nur Yerlitaş'ı kaybetmişiz . Çok üzüldüm gerçekten en son gördüğümde gerçekten kötüydü. ama sağlam kalmaya çalışıyordu Mekanı Cennet olsun Nur ablacığım."

EMEL MÜFTÜOĞLU

"Adın gibi nurlar içinde yat Nur'um"

Modacı Nur Yerlitaş'ın ölümü, ünlü isimleri yasa boğdu

UĞURKAN EREZ

"Erken olmadı mı Nur'um. Daha yapacak çok şey vardı. Nurlarda uyu Arkadaşım..."

İZZET YILDIZHAN

"En son ziyaret ettiğimde, boş dünya Allah rahmet eylesin."

Modacı Nur Yerlitaş'ın ölümü, ünlü isimleri yasa boğdu

YEŞİM SALKIM

"Hiç çalışmadık bir yemek dahi yemedik uzun sohbetlerimiz hiç yok arada karşılaşmalarımız olurdu sadece zor günleri başladığında telefonla konuştuk o beni aradı teşekkür etti hiç samimi olmadığımız halde ekranda onu savunduğum için yalnızım dedi ailem var sadece gerisi boş dedi şimdi anlıyorum dedi bu dünyayı çok iyi tanıyan bilen güzel gözlü bir kadın geçti hayatımdan huzurlu uykular acıların bitti nur 11 ayın sultanında gittin bu dünyadan dua ile.... Güle güle Nur"

EBRU DESTAN

"Hayat ne garip ,bir varsın bir yok... Nur abla'm mekanın cennet olsun, çok üzüldüm çok..."

AJDA PEKKAN

"Benim çok çok kıymetli ve özel arkadaşım... Moda Dünyasında kendine ait bir dönem açan, tarzı, yaratıcılığı, yenilikçi fikirleriyle fark yaratan, sahne ve show dünyasını öylesine benimsemiş ve muhteşem işler çıkarmış bir markaydın Sen. Bizlere güzellik katan kostümlerini, güzel kalbini ve dostluğunu unutmak mümkün değil. Bugün bu erken ayrılığın derin üzüntüsü içindeyim. Allah'tan rahmet diliyorum. Nurlar içinde uyu"

FATİH ÜREK

"Çok üzgünüm çok... Bir devir kapandı o bir efsane artık."

DEMET SABANCI

"Sevgili Nur Yerlitaş... Hep gülen yüzünle seni hatırlayacağız. Karşılaştığımızda 'Cengiz bey nasıl?' diye sorardın. Bende mutlaka bir gün Cengiz de tanışmak istiyor derdim... Ama kısmet olmadı, hayat işte. Mekanın cennet olsun, ışıklar içinde uyu."

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN

"Nur'a buraya koyduğu son fotoğrafı ile veda edelim... Bu hayatta görebileceğiniz çok başka insanlardan bir tanesiydi Nur. Çok çok çok üzgünüm... Yattığı yer NUR olsun.... Güle güle NUR.....Seni çok özleyeceğim...."

NİLGÜN BELGÜN

"Ah ah canım Nur çok üzgünüm çok.Gösterimin son kostümlerini senin tasarlaman varmış kısmetimde.Bende çok değerli bir anı olarak kalacak. Mekanın cennet olsun güzel arkadaşım. Nurlar içinde yat"

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya DOST Partisi Nur Yerlitaş Haberler

500

Yorumlar (57)

hakan:

Darısı bunların başına.

12
21
yanıtYanıtla
Chinese virus:

Itin duasi kabul olsa gokten kemik yagardi

yanıt7
yanıt1
HAKAN''A CVP:

AMİNNNNN İNŞALLAH.

yanıt0
yanıt0
Seren canj:

Siz nezaman bukadar kötü oldunuz

yanıt1
yanıt0
adalet:

bu kadın daha yeni Şehitlerimize, Mehmetçiğimize dil uzatmamıştı üzülenler ona göre üzülsün

13
16
yanıtYanıtla
Asalet:

Savunmak gibi olmasında,ben bazen arkadaşima haberleri anlatırım ev yanmış iki çocuk olmus,köpeğin bacaklarını kesmişler,arabanın yarısi gitmis.Arkadasim da ay anlatma bana böyle şeyler derken o haberlerin kendisini kötü etkilediğini üzüldüğünü ifade eder.Kadin da o zamanlar zaten kanser teşhisi vardı belki hastaydı başı ağrıyordu .İnsanlar kötü anlarda kötü şeyler duymak istemiyor.Erkekler böyle değil mesela.Onun için gun boyu haber izleyebilirler.

yanıt7
yanıt0
Leyla. Kalaycı:

Doru. Söylüyorsun. Şehitlerimize. Hakında. Söyledi. Aynen. Katılıyorum. Kimse. Unutmasın.

yanıt0
yanıt0
Melis Soy:

Kemal doğulunun soğuk bi tavırla rahmet dilemesi çok tuhaf.Çok severlerdi birbirlerini

26
1
yanıtYanıtla
Gercekci:

Bunlarin sevgisi paradir beraber para kazaniyorlardi senin anlayacagin okuz oldu ortaklik bozuldu

yanıt3
yanıt0
HAKAN:

KURAN I KERIM Enam , Suresi 6/155 Bu da [Kur an ] bizim indirdigimiz mubarek bir kitaptir. Ona uyun ve gunahtan korunun ki size rahmet edilsin.

13
3
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title