Haberler

Minik Şefler Anneleriyle Birlikte Mutfakta

Güncelleme:

Knorr ve Ayşe Kucuroğlu ev sahipliğinde, ünlü anneler ve çocukları Anneler Günü için mutfağa girdi.

Minik şefler anneleriyle birlikte Knorr ürünleriyle birbirinden eğlenceli ve lezzetli menüler hazırladı. Doors Akademi'de gerçekleştirilen etkinliğe Ayşe Kucuroğlu ve kızı Suna, İnci Türkay ve oğlu Ali, Deniz Berdan ve oğlu Can, Deniz Akkaya ve kızı Ayşe, Ayşe Tolga ve kızı Can Yael katıldı.

Knorr ve Ayşe Kucuroğlu ev sahipliğinde bir araya gelen ünlü anneler ve çocukları, Knorr Türkiye Şefi Hazer Amani ile birlikte, Anneler Günü için mutfağa girdiler. Minik şefler sürpriz Anneler Günü çorbasının yanı sıra patates püresinden kardan adamlar, mini burgerler gibi yaratıcı tariflerle kendi yaptıkları yemekleri annelerine ikram etmenin mutluluğunu yaşadılar.

Etkinliğe ev sahipliği yapan Ayşe Kucuroğlu, Knorr'un uzmanlığında minik şeflerle mutfağa girmenin çok keyifli olduğunu, bir anne olarak çocuklarına mevsiminde toplanan sebzeleri yedirdiğini ve kendi evinde de buna özen gösteren markaları kullandığını söyledi. Kucuroğlu "Bu nedenle çocuklarımızla Knorr mutfağında buluştuk ve anneler günü için yaratıcı tarifler hazırladık. Minik şeflerimizle birlikte hazırladığımız özel menümüzü büyük bir keyifle birlikte tattık. " dedi.

Knorr Türkiye Şefi Hazer Amani "Knorr'un pratik tarifleriyle yemek yapmak gerçekten büyük bir keyfe dönüşüyor. Minik şeflerle Knorr mutfağında Anneler Günü için gerçekleştirdiğimiz etkinlikte hem çok eğlenceli hem de lezzetli anlar yaşadık."

Etkinlikten Küçük Notlar:

- Ayşe Kucuroğlu'nun kızı Suna, Knorr Rulo Çeşni'li köfte ve patates püresinden kardan adam yaparken hem eğlendi hem de gerçek bir şef gibi hünerlerini sergiledi.

- Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe, Knorr Mercimek Köfte Harçlı falafel burgeri büyük bir keyifle hazırlayarak annesine ikram etti.

- Can ise annesi Deniz Berdan ile birlikte leziz mi leziz Knorr Çıtır Pane Harçlı chicken fingers hazırladı.

- Can Yael'in favorisi ise annesi Ayşe Tolga ile yaptıkları Knorr Domates Soslu pizzaydı.

- Oğlu Ali ile Knorr Köfte Harçlı mini köfte burger hazırlayan İnci Türkay, her zamanki gibi çok neşeliydi.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Ayşe Kucuroğlu Anneler Günü Deniz Berdan İnci Türkay Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title