Haberler

Milyoner'e damga vuran an! Yaptığı işi ağzından kaçırınca ne yapacağını bilemedi

Güncelleme:

Kim Milyoner Olmak İster programına katılan bir yarışmacı, kendini tanıtırken yabancılara oturum ve vatandaşlık alma konusunda hizmet verdiğini ağzından kaçırdı. Yaptığı gafı sonradan fark ederek panikleyen yarışmacı, daha sonra "Bu gitti, devam edemedim. Özür dilerim" diyerek konuyu değiştirdi.

ATV'de yayınlanan Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster? isimli bilgi yarışmasında ilginç anlar yaşandı. Programa katılan 32 yaşındaki bir yarışmacı, kendini tanıtırken 10 yıldır sigortacılık yaptığını ve yaklaşık 7 yıldır da yabancılara danışmanlık hizmeti verdiğini söyledi.

Milyoner'e damga vuran an! Yaptığı işi ağzından kaçırınca ne yapacağını bilemedi

OTURMA İZNİ HİZMETİ VERDİĞİNİ AĞZINDAN KAÇIRDI

İmirzalıoğlu'nun "Sigorta üzerine mi danışmanlık yapıyorsunuz?" sorusu üzerine yarışmacı, "Hem sigorta üzerine hem de yabancıların Türkiye'de oturma izni alma..." diyerek sözlerine devam etti. Ancak yaptığı gafın "Bu gitti, devam edemedim. Özür dilerim" diyerek farkına varan yarışmacı, daha sonra panikleyerek konuyu değiştirdi.

Milyoner'e damga vuran an! Yaptığı işi ağzından kaçırınca ne yapacağını bilemedi

Haberler.com / Emre İliksiz - Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Haberler

500

Yorumlar (9)

Hamit Gündoğdu:

Bence garip bir durum olmaktan öte ülkemizde bu iş normal hale geldi. Hükümet bile ev al vatandaşlığı kap sloganıyla hareket etmiyor mu? Uyum içinde özel ve tüzel kişiler bu hizmeti vermiyor mu? Garip kalan ülkemin insanı değil mi?.

217
14
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Oturum izni ancak devlet memuru yabancılar dairesinden verilir,devlet memuru hiç bir zaman reklam yapmaz,yoksa oturma iznini bir şirketmi yapıyor yazık türkiyeyebkimlerin elinde kaldık

206
18
yanıtYanıtla
Yakup Aras:

Gayet normal bir iş.Devletin tanıdığı hakları yabancılara danışma hizmeti vererek rızkını kazanıyormuş sıkıntı yok anormal birşey yok.

48
108
yanıtYanıtla
Osman Şen:

bunun haber olması için,programın canlı olması lazım,kadının yaptığı suç olsa,zaten kanal orayı keser.

60
10
yanıtYanıtla
Selin kibar:

Kaçakçılık şube bunu beğendi ??

26
1
yanıtYanıtla
Omurilik Sarmsağı :

Yediği haltın kendi de farkın da

26
1
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Çok gizli bir meslek sanki hey allahım

14
2
yanıtYanıtla
Emirhan Yıldız:

milli takıma yabancı hoca almak kadar saçma bişey olamaz para çoksa millete dağıtın

10
0
yanıtYanıtla
sem sem:

Bunlar haksız yere vergisiz iş yapıyorlar arkadaşlar maliye peşinde düşmeli yabancıların paralarını alıp işlemlerde yardım ediyorlar ama sıkıntı şuki bunu resmi yapmıyorlar ve baya para kazanıyorlar benim yabancı bakıcım bu tarz iş yapanlara yaptırıyordu işlemlerini oradan biliyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title