Haberler

Miley Cyrus'un Başını Belaya Sokan Dans

Güncelleme:

Sahnede ilginç şovlarıyla adından söz ettiren şarkıcı Cyrus'un, son konserinde Meksika bayrağı ile yaptığı dans tepkilere neden oldu.

Sahnede ilginç şovlarıyla adından söz ettiren şarkıcı Miley Cyrus bu kez yaptığı dans ile başı Meksikalı yetkililerle derde girecek.

BAYRAKLA KAMÇILADI

Monterey’de verdiği konserde Meksika bayrağı ile yaptığı gösteri tepki çekti. O gösteride sahte bir kalçayla yaptığı ilginç dansta, dansçılardan biri Cyrus’u elindeki Meksika bayrağı ile kamçıladı.

HAKARET OLARAK ALGILANDI

Oldukça büyük tepki çeken Miley Cyrus’un dansı Meksikalılar tarafından bir hakaret olarak karşılandı. Sahneye protez büyük bir kalça giyerek çıkan Miley Cyrus’un geniş kalçalarıyla bilinen Güney Amerikalılarla dalga geçtiği düşünüldü. Üstelik sahneye gelen erkek dansçılardan birinın Meksika bayrağını kamçı gibi kullanarak kalçasına vurması ve ardından yapılan ilginç hareketler oldukça fazla tepki topladı. Bazı yabancı kaynaklı internet sitelerinde dolaşan haberlere göre Meksikalı yetkililer Miley Cyrus hakkında soruşturma açmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Magazin

Miley Cyrus Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (24)

Tatar:

Köpekleri de geçti bunlar sokaklarda sahnede, heryerde .

36
3
yanıtYanıtla
GAYSERİLİ MUSTAFA:

GAVURDA EDEP AHLAK OLMAZ VAR DİYEN YALAN DER. BODRUMDA SOKAKTA İŞ TUTUYORLAR. ANA BABALARI KARIŞMIYOR BİLE. BİZİM ERKEKLERDE AÇGÖZLÜ. KISACA TÜRK MÜSLÜMAN KADININ ÜSTÜNE AHLAKLI KADIN YOK

32
5
yanıtYanıtla
KARTAL:

Yabanclarda ahlak hızla yok oluyor.

26
11
yanıtYanıtla
Adilhan:

Olum çok efendi kızdı bu zamanında ya. Anamı gönderip istetecektim. Çok bozdu sonraları.

27
0
yanıtYanıtla
blönk:

doğuda millet birbirini kessin bunlar dans etsin. suç onlarda değil tabii. .

22
3
yanıtYanıtla
tarık:

bu bizim kültürümüz değil . sanıyormusunuz ki bu sadece sahnede . . hayatları tam bir çöplük. . .

21
4
yanıtYanıtla
sibirya:

gençlerin ahlakını bozma oyunları yavaş yavaş enjekte ediyorlar

23
2
yanıtYanıtla
TNT:

Cehennemden vip bilet 5 bin dönümlük arsa

17
4
yanıtYanıtla
....:

bunun neresi dans

14
5
yanıtYanıtla
adem kaya:

Aysel Tuğluk bir taş atı gündemde düşmüyorbu tür ahlaksız videoları neden hiç eleştirmiyorsunuz

5
14
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title