Haberler

Miley Cyrus, 10 Yıllık Oyuncu Sevgilisi Liam Hemsworth'le Evlendiğini Instagram'dan Duyurdu!

Güncelleme:

Dünyaca ünlü pop şarkıcısı Miley Cyrus, Instagram hesabından 10 yıllık sevgilisi oyuncu Liam Hemsworth ile evlendiğini duyurdu.

Sansasyonel davranışlarıyla sık sık gündeme gelen dünyaca ünlü şarkıcı Miley Cyrus, 10 yıldır birlikte olduğu Avustralyalı aktör Liam Hemsworth ile evlendi. Çift, mutlu haberi sosyal medya hesaplarından verdi.

FİLM SETİNDE TANIŞTILAR

Miley Cyrus ve Liam Hemsworth çifti, 2009 yılında The Last Song isimli filmin setinde tanışmışlardı. 2012 yılında nişanlanan çift, 2014 yılında ayrılık kararı almıştı.

Miley Cyrus Evlendi

Sonrasında yeniden bir araya gelen ve inişli çıkışlı bir ilişkiye sahip olan Cyrus ve Hemsworth çifti geçtiğimiz Pazar günü aile arasında gerçekleşen sade bir törenle dünyaevine girdi.

Miley Cyrus Evlendi

EVLERİ YANDI

Çiftin, Malibu'daki evlerinin yanması nedeniyle, düğün törenini Cyrus'ın Tennessee'deki evinde yaptığı düşünülüyor.

Miley Cyrus Evlendi

Evleri yandıktan sonra çift açıklama yaparak "Birlikte yaşadığımız herkes alevlerin gücüyle yıkılmış durumda. Ama hayvan dostlarımız kurtuldu ve şu anda önemli olan bu. Evimiz artık yok, ama ailemiz ve arkadaşlarımızla paylaştığımız anılar hala duruyor" demişti.

Miley Cyrus Evlendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Miley Cyrus Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

ASLI:

YAKIŞIKLI ÇOCUKMUŞ. Bİ TADINA BAKMAK İSTERDİM.

2
15
yanıtYanıtla
Hep öyledir:

Evlenince çekici gelir

yanıt0
yanıt1
analizci:

İyi bi pilav dökecen, düğün yapacan öyle evlendim diyecen. Olamamış böyle

4
0
yanıtYanıtla
On yılda ikna olmuş:

Muhtemelen damat zoe ikna oldu. Git vs mankenlerine bak ne işin var şarkıcıyla. Evinde durmaz gezer.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title