Haberler

Miley Cyrus'dan Olay Paylaşım: Clinton'a Oy Vermeyen Popomu Öpsün

Güncelleme:

Son yılların parlayan yıldızı, ünlü şarkıcı Miley Cyrus, instagram'da yaptığı paylaşım ile ortalığı salladı. 8 Kasım'da yapılacak Başkanlık seçimleri için ilginç bir çağrı yaptı.

Dünyaca ünlü şarkıcı, model ve oyuncu Miley Cyrus, yaptığı bir paylaşımla daha olay yarattı. Daha önce yoga yaptığını instagram paylaşımları ile gösteren Cyrus, bu sefer yoga seansından sıradışı bir fotoğraf paylaştı ve altına 'Clinton'a oy vermezseniz popomu öpün' yorumunu yaptı.

ÇILGINLIKLARINA DEVAM EDİYOR

Sosyal medyanın en çok takip edilen sanatçılarından olan Cyrus, eskiden bir Disney yıldızı, nam-ı diğer 'pamuk prensesi' idi. Ancak Disney'den ayrıldıktan sonra 'Wrecking Ball' klibi ile olay yaratmış, 'artık tanıdığınız pamuk prenses değilim' mesajı vermişti. Bu çılgınlıklarına bir yenisini de bugün ekledi.

TRUMP'I KARALAYAN ÜNLÜLER KERVANINA KATILDI

Donald Trump için ise ünlülerin karalama kampanyaları hızla devam ediyor. Sosyal medyada tam bir seferberlik eden ünlü isimler, 'trump'a oy vermeyin' hashtag'i ile çağrılarda bulunmuşlardı. Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Robert De Niro gibi isimlerin arasına Miley Cyrus da eklenmiş oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Miley Cyrus Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title