Haberler

Miley Cyrus'dan Çırılçıplak Yaz Fotoğrafı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Miley Cyrus, sosyal medya hesabından paylaştığı çıplak fotoğrafıyla takipçilerini kendine hayran bıraktı. Cyrus'un bir takipçisi fotoğrafa, "Kusursuz bir fotoğraf." yorumunu yaptı.

Aykırı tarzıyla gündeme gelerek dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Miley Cyrus, çıplak fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.

"KUSURSUZ BİR FOTOĞRAF"

Çıplak fotoğrafını paylaşan Miley Cyrus, yine adından söz ettirmeyi başardı. Cyrus'un fotoğrafına takipçileri yorum ve beğeni yağdırdı. Cyrus'un bir takipçisi fotoğrafa, "Kusursuz bir fotoğraf." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "İlluminati genç beyinleri ele geçirip her şeyi yaptırıyor." yorumunu yaptı.

Miley Cyrus'dan Çırılçıplak Yaz Fotoğrafı!

İLK ÖPÜŞTÜĞÜ KİŞİNİN CİNSİYETİNİ AÇIKLAMIŞTI

İlk öpüşmesini okulundan bir kızla deneyimlediğini söyleyen Miley Cyrus, o dönemde bu eğiliminin çevresindeki kimse tarafından anlaşılamadığını açıklamıştı.

Miley Cyrus'dan Çırılçıplak Yaz Fotoğrafı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Miley Cyrus Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (28)

ASLI:

KENDİ VÜCUDU KENDİ İRADESİ KİMSE KARIŞAMAZ İSTEDİĞİ GİBİ SERGİLER.

7
11
yanıtYanıtla
ASLI GİBİ:

Aslı hadi herkes çıplak çıksın sokağa hepimiz ekmek kuyruğuna girelim, sana deyince özür dilemem ama kusura bakma . .

yanıt3
yanıt1
MEHMET:

teşekküerler ASLI

yanıt5
yanıt3
GÜLEN YÜZ:

Toplumda ahlak kuralları diye bir detay var. Sonuçta bizim gençlerimiz bunları görüyor ve örnek almak istiyor. Mesela sizin gibi. Bu sebepten bu davranışları özgürlük sayılmamalı.

yanıt1
yanıt1
asılaslı:

Aslı sen kadın mısın dönme mi anlayamadım bi aç ama önünü görelim bel ki anlarız e ne de olsa MAL senin değil mi?

yanıt1
yanıt0
Rıfkı:

Istediği gibi sergiler ne demek la ressam tablosu mu bu?

yanıt0
yanıt0
MÜFTÜ DEDE:

Hür irade ve akılları doğrultusunda iman etmeyecekleri tesbit edilen Cehennemlikler.

11
3
yanıtYanıtla
BİRİSİ:

bildiğim kadarıyla böyle uçlarda yaşayan insalara öldükten sonra çok farklı muameler yapıldığı. . şöyleki güneş seni yeteri kadar bronzlaştırmamış gel bak burda ne var gibi. . .

9
4
yanıtYanıtla
ENİŞTE:

hiç birşey gözükmüyor ki

8
4
yanıtYanıtla
isimsiz cengaver:

iğrenç

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title