Haberler

Miley Cyrus: Cinsel Sapığım

Güncelleme:

Elle dergisinin ekim sayısına poz veren ünlü pop yıldızı Miley Cyrus, kendisini cinsel sapık olarak nitelendirdi.

Ünlü pop yıldızı Miley Cyrus, soyunarak sosyal mesaj veriyor. Provakatif sahne şovları, paylaştığı cesur pozlar ve frapan kıyafetleriyle adından söz ettiren şarkıcı, "Eğer memelerinizi açarsanız, insanların ilgisini çekersiniz. Böylece vereceğiniz toplumsal mesajlar yerini bulur. Ben cinsel sapığım ve bundan rahatsız değilim." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Miley Cyrus Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (12)

hemdın:

insanlıktan nasıbini almamiş insan hayvanca yaşiyor hayvanlara hakaret ediyor .

13
5
yanıtYanıtla
1x:

yazıyor yazıyor Fuat Avni yazıyor, siz ise haber yaptığınızı sanıyorsunuz, bilal gitti onu haber yap. . .

13
3
yanıtYanıtla
BENDE BENDE:

kardeş kadın sapığım demiş ne var bunda bende

3
13
yanıtYanıtla
6.HİS:

oşşşşşşşşşşşşşttt hayvan

12
3
yanıtYanıtla
):

Guzeldi :))

yanıt4
yanıt2
...:

senin gibileri masonlar bilerek bulup çıkartıyor, yıldızınızı parlatıyor, artık görsün insanlar gerçekleri, böyle tiplere özenmesin genç kızlar, çünkü bunlar insan değil hayvan bile değil, hayvanlarda bile daha çok ar haya vardır

15
0
yanıtYanıtla
ÇAKIR ANGARALI:

bende senin için poporini

0
7
yanıtYanıtla
Bozkurt.:

Türkiye.sana.göre

6
1
yanıtYanıtla
NE OLUYOR:

VAYYY BBEEE NE HABER BULMUŞLAR YILIN HABERİ SEÇİLİRRRRRRRRR

5
1
yanıtYanıtla
BEBE:

DAHA NE OLSUN AYSEL

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title