Haberler

Milat Dizisinin Hamza'sı Helikopterden Dublörsüz Atladı

Güncelleme:

TRT'de yayınlanan 'Milat' dizisinin başrol oyuncusu Ufuk Bayraktar, dizi sahneleri için seyir halindeki helikopterden dublörsüz atladı.

Cuma akşamları ekrana gelen TRT dizisi Milat, aksiyonu bol bir bölüme hazırlanıyor. Dizide Hamza Ustaoğlu karakterini canlandıran Ufuk Bayraktar, helikopter sahneleri için tehlikeyi göze aldı.

SEYİR HALİNDEYKEN ATLADI

Dizinin başrol oyuncusu Ufuk Bayraktar'ın rol aldığı sahnelerin çekimi, önceki gün yapıldı. Oyuncu, helikopterden seyir halinde olan bir TIR'ın üzerine atladı.

'RİSK ALMAK İSTEDİM'

Bayraktar, bu sahnelerin çekiminde dublör kullanmadı. Olası bir kaza ihtimaline karşı sete ambulans getirtildi. Oyuncu, "Sahne tehlikeliydi ama risk aldım. Bu hazzı yaşamak istediğim için de dublör kullanmadım" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ufuk Bayraktar Magazin Haberler

500

Yorumlar (22)

ROJ SelimmobilWeb@haberler.com:

Ben böyle ünlünün de bunları izleyeninde

8
33
yanıtYanıtla
Onur14:

Bune biçim dizi izlemeyein çok kötü

6
30
yanıtYanıtla
Xboy:

lan atladığıda bi mesafe sanki :))

10
20
yanıtYanıtla
sanana.mobilWeb@haberler.com:

1 metreden atluyo altı üstü.. Boş haber bunlar

15
12
yanıtYanıtla
hadiimobilWeb@haberler.com:

Isciler her gün 100 metre yukseklikte 300 metre yer altindan onlem almadan bunlari yaparken bir metreden atlayan maymuna ambulans doktor bi ev parasi karsiligi yapilan bi rezaletten baska bisey olmaz yürü git soytari soytari haber vermiyelim

18
4
yanıtYanıtla
maalesefmobilWeb@haberler.com:

Karakter diziye ve rolune oturmamis.

8
9
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61:

EEE YANİ NAPMALIYIZ ŞİMDİ. . . .

16
1
yanıtYanıtla
TÜRK ASKERİ:

HELİKOPTERDEN HELİKOPTERE ATLAYIP ÖYLE GELSİN YANIMIZA

14
1
yanıtYanıtla
mrnd:

trt biziml paramızla hafta da 750 bin lira bu dizide oynayanlara veriyor yazıklar olsun vergi verilir elbet hatta zekat yerine de geçer vergi ama arkadaş ülkede bu kadar fakir fukara varken bu neyin kafası eyy devletin tv si trt ve seni yöneten zihniyet

6
8
yanıtYanıtla
Ali Herli:

Bişey sorucam Siz Bukadar Çok Kendinizi Övüyorsunuz bu ünlü diyorsunuz Okadar Çok konuşacağınıza bi cast ajansa gidin bakim sizi kim alıcak hangi ajans alıcak ve böyle bir sahneye geldiğiniz zaman atlaya bilcek cesareti bulamiyacağınızı biliyorsunuz ve son 1 şey afedersiniz ama beceremiyeceğiniz bir işe helal olsun diyin geçin

9
3
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title