Haberler

Milat Dizisinde Burcu Kara'nın Numarasını Mozaiklemeyi Unuttular!

Güncelleme:

'Milat' dizisinde prodüksiyon hatası sonucunda cep telefon numarası yayınlanan Burcu Kara'nın telefonuna 24 saatte binlerce arama geldi.

TRT 1'de ekrana gelen 'Milat' dizisinde oynayan Burcu Kara'nın başı İsmail Filiz'in bir hatası sonucu derde girdi. Dizide Burcu Kara'nın oynadığı 'Gökçe' karakterini aramak için telefonunu çıkaran 'Yağız'ı oynayan İsmail Filiz, arama yaptığı sahne öncesinde telefon rehberinden Burcu Kara'nın ismini dizideki rolü olan 'Gökçe' diye değiştiriyor. Ekrana da 'Gökçe' diye aradığı numaranın gerçekte Burcu Kara'nın numarası olması ve montajda numara da mozaiklenmeyince Burcu Kara'nın telefon numarası dizide ekrana geldi.

BİNLERCE ARAMA GELDİ

Sahnenin ardından Kara'ya 24 saat içerisinde binlerce telefon geldiği öğrenildi. İlk zamanlarda hayranlarının telefon numarasını nereden bulduğunu anlamayan Kara, durumu daha sonra fark etti. Telefon numarasını değiştirmeyi düşünen Kara, bu fikirden vazgeçerek telefon rehberinde kayıtlı olmayan kimsenin aramasını cevaplamıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İsmail Filiz Burcu Kara Gökçe Magazin Haberler

500

Yorumlar (34)

XxxmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu ne Biçim haber

27
2
yanıtYanıtla
bronz:

abi nasılda korkunç bi haber olamaz böyle bişey nasıl mozaiklenmez o numara eyvah battı türkiye sel aldı götürdü bi playboyun numarası herkesin eline geçti çok talihsiz bi olay hadi hepimiz üzülelim.

25
3
yanıtYanıtla
RengrengmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ne diye arıyorlar ki,çokmu önemli biri.

24
2
yanıtYanıtla
FREEDOM_58:

ne güzel reklam ama.

24
2
yanıtYanıtla
deli:

Burcu Kaya kim?

24
1
yanıtYanıtla
çene ishalimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Valla hiçde aramam çokda tınnn

20
1
yanıtYanıtla
RengrengmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ne diye arıyorlar ki!!

16
3
yanıtYanıtla
JELİBONmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Sesini televizyonda da duyuyorlar telefon şart mı insanlar ne kadar meraklı

16
2
yanıtYanıtla
PsikologmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Lütfen çocuklarınıza dizi izletmeyin.+18 filmlerinden on kere daha tehlikeli.Hayat tarzı yapıyor.Bir gün çocuğunuz ben Alperlere ders çalışmaya gidiyorum geç dönerim beni beklemeyin derse hayır diyecek misiniz.O da ben buyudum benim hayatıma karisamazsiniz diyecek.Hani dizilerde böyle denir ya.Türk dizileri çok tehlikeli konusu olmadığından sadece aile ilsikilerine yönelik problemler yaratarak ilgi çekiyorlar.Hatta cahil eşiniz varsa onlara da izletmeyin.Maç olsa bile dizi zamanı tv açmayın hatta pahalıda olsa tv kirin.anteni bozun.Cooook pişman olursunuz.

15
2
yanıtYanıtla
selim tufan:

Bu insanlar malmı bir insan neden burcu karayı arar. Başka işiniz gücünüz yokmu.

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title