Haberler

Mesut Özil'e Şebnem Schaefer'den Milli Marş Tepkisi

Güncelleme:

Mesut Özil'in Almanya-İtalya maçında Alman marşını okumamasına sinirlenen Şebnem Schaefer "Türk milli takımında oynayan bir yabancı İstiklal Marşı'mızı söylemezse siz ne yapardınız" diyerek tepki gösterdi.

Almanya doğumlu manken Şebnem Schaefer, Almanya- İtalya maçında Alman marşını okumayan Mesut Özil'e fena patladı.

"İtalyan takımının marşlarını gururla söylediklerini izlemek güzeldi. Almanlar bu saygı konusunda daha rahatlar. Fakat ben Mesut Özil'in her zamanki gibi ağzını bile açmayışını rahatsız edici buluyorum.

"SİZ NE YAPARDINIZ"

Türkiye bu durumda olsaydı aynı cümleleri sarf ederdim. Türk milli takımında oynayan bir yabancı eğer İstiklal Marşı'mızı söylemezse siz ne yapardınız? Oynadığınız ve para kazandığınız bir ülkenin milli marşını saygıdan söylemeniz gerekmez mi?" (Makaron)

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Şebnem Schaefer Mesut Özil Almanya İtalya Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

deli:

iş koyy sen belki bakar

33
1
yanıtYanıtla
DANIMARKA:

MESUT IKI YUZU YOK, SEN GIBI. SEVGILI SEBNEM, TESEKUR EDERIM, GERCEK YUZ GOSTERDI. ALMANYA''DA KAL. TURKIYE''DE GERI GELMEZ. . . KESKE -TURKIYE PARA ICIN GERI DONUYOR SADECE. BI DUSUN SEBNEM ''HANUM'' MESUT KIM, SEN KIM. SEN VE MESUT BUYUK BUYUK FARK, MESUT TURKIYENIN KAN VAR, PEKI YA SEN? ALLAH RAZI OLSUN MESUT, AMIN.

26
6
yanıtYanıtla
x:

Nezaketen söylemesi gerekir bence, Mesut zaten Almanya için bir yabancı değil, oranın kendi öz vatandaşı, bazı şeyleri kabul etmek zor olabilir ama gerçek bu, milliyet anne baba gibi değişmesi imkansız bir şey değil zaten, Türk ırkından gelen birisi artık ben almanım dese artık o almandır , Kaldı ki Mesut zaten orada doğmuş ve orada yaşıyor, Seçim kendisine aittir, Saygılarımla . . . .

6
7
yanıtYanıtla
adsiz:

sebnem schäfer mesut özili niye elstiriyorsun sen alman milli takimda mesut özil den haric baska yabaci oyuncularda var atiyorum hector ve boateng onarda bilmiyor alman istklal marsini peki buna ne diyeceksin

4
1
yanıtYanıtla
Cokkek CokkekkekMobil-IOS:

La bi git la!!!

0
1
yanıtYanıtla
Ömer:

Milli marsini al basina cal , sozde cok demokrat bir milletsiniz, hic te demokrat degilsiniz , kusura bakmayin , cok dar kafali bi r milletsiniz sizin cigerinizi biliyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title