Haberler

"Meslektaşlarımın hitap şekli için özür diliyorum" diyen Tuğba Ekinci'ye Sevcan Orhan'dan sert yanıt: Meslektaşım değil

Güncelleme:

1 Haziran sonrası normalleşme kararlarında eğlence mekanları ve müzisyenler hakkında herhangi bir detaya yer verilmemesine müzisyenlerden tepki gelmişti. Bu tepkilerin üzerine şarkıcı Tuba Ekinci, meslektaşlarının istek biçimlerinin yanlış olduğunu söyleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür diledi. Ekinci'ye şarkıcı Sevcan Orhan'dan sert çıkış gecikmedi. Orhan, Ekinci için "Benim meslektaşım değil. Bu hanımefendi hiçbir müzisyenin meslektaşı değil. Çünkü kendi müzisyen değil" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz pazartesi düzenlenen kabine toplantısının ardından Türkiye'nin korona salgınındaki normalleşme adımlarını açıkladı. Erdoğan, açıkladığı kararlarda müzisyenlerle ilgili detaya yer vermezken, daha sonrasında yayınlanan genelgede de eğlence mekanlarının kapalı kalmaya devam edeceği açıklandı.

BİRÇOK SANATÇIDAN PAYLAŞIM GELDİ

Bu gelişmelerin ardından salgın döneminde sahne alamayan müzisyenlerden art arda tepkiler geldi. Başta Gülben Ergen, Demet Akalın, Hakan Altun ve Tarkan, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla, müzisyenlerle ilgili herhangi bir adım atılmamasını eleştirdi.

ADIM ATILMASINI TALEP ETTİ

Müzisyenlerin sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar devam ederken, şarkıcı Tuğba Ekinci'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Ekinci, eğlence mekanlarının normalleşme takviminde yer almamasına dair müzisyenler tarafından yapılan yorumları anlamsız ve gereksiz bularak Cumhurbaşkanı'ndan mekanlarla ilgili adım atılmasını istedi. Ekinci, meslektaşlarının sert tepkileri adına da özür dilediğini söyledi.

'Meslektaşlarımın hitap şekli için özür diliyorum' diyen Tuğba Ekinci'ye Sevcan Orhan'dan sert yanıt: Meslektaşım değilTuğba Ekinci'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım

"HİTAP ŞEKİLLERİ İÇİN BEN ÖZÜR DİLERİM"

Tuğba Ekinci paylaşımında, "Dünyanın en zeki, en karizmatik Cumhurbaşkanı sizden müzisyenlere göre bir düzenleme bekliyorum, rica ediyorum. Meslektaşlarımın hitap şekilleri için ben özür dilerim. Adam gibi istemeye telaffuzu öğrenemediler ne yazık ki!" ifadelerini kullandı.

SEVCAN ORHAN'DAN SERT ÇIKIŞ

Tuğba Ekinci'nin açıklamalarına bir başka sanatçı Sevcan Orhan'dan sert tepki geldi. Orhan, sosyal medya hesabından Ekinci'nin açıklamalarına karşın, "Bu hanımefendi benim meslektaşım değil! Hiçbir müzisyenin meslektaşı değil. Çünkü kendisi 'müzisyen' değil" dedi.

'Meslektaşlarımın hitap şekli için özür diliyorum' diyen Tuğba Ekinci'ye Sevcan Orhan'dan sert yanıt: Meslektaşım değil

Sevcan Orhan, sosyal medya hesabından yaptığı bir başka paylaşımla da müzisyenlerle ilgili herhangi bir adım atılmamasına isyan etti:

'Meslektaşlarımın hitap şekli için özür diliyorum' diyen Tuğba Ekinci'ye Sevcan Orhan'dan sert yanıt: Meslektaşım değil

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Normalleşme Planı Tuğba Ekinci Sevcan Orhan Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title