Haberler

    Mesajları İfşa Olmuştu... Evlilik Açıklaması Geldi!

    Güncelleme:

    Geçtiğimiz yaz ayında sevgilisi Yılmaz Kunt'un ihanetine uğradığı iddia edilen Sevda Erginci, geçtiğimiz gün Bebek'te bir mekan çıkışı görüntülendi. Sevgilisine bir şans daha veren Erginci, evlilik sorusuna cevap verdi. İşte detaylar...

    Temmuz 2021'de " Sevda Erginci, evlilik hazırlığı yaptığı, üç yıllık sevgilisi ve meslektaşı Yılmaz Kunt'un ihanetiyle hayatının şokunu yaşadı" şeklindeki haber magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

    O MESAJ İFŞA OLMUŞTU

    Avukat Seray Öztürk, Kunt'tan geldiğini iddia ettiği mesajlaşları Instagram'da yayınlamıştı. Öztürk, "Evlilik yolundayken sürekli benimle buluşmaya çalışman gerçekten kadına karşı başka bir şiddet! Yaptığına ne denir? Yılmaz Kunt sen kim oluyorsun da başkasıyla nişanlı olduğun halde beni de idare etmeye kalkıyorsun?" mesajını paylaşmıştı.

    Sevda Erginci, sevgilisi Yılmaz Kunt'u kısa süre sonra affetmiş ve ilişkilerine bir şans daha verme kararı almıştı.

    "FAZLA KONUŞMAK İSTEMİYORUM"

    Geçtiğimiz gün Bebek'te bir mekan çıkışı görüntülenen oyuncu, "Ayrılık sosyal medyada yansıtıldığı gibi değildi. Böyle haberler çıkacağını biliyordum ama çok özel bir mesele olduğu için çok fazla konuşmak istemiyorum. Şu an için her şey yolunda, çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

    "EVLİLİĞE İHTİYAÇ DUYMUYORUZ"

    Muhabirlerin "Evlilik düşünüyor musunuz?" sorusuna 28 yaşındaki güzel, "Şu an için öyle bir durum yok. Evliliğe ihtiyaç duymuyoruz şu an, zaten birlikte yaşıyoruz. Ailelerimizin de öyle evlenin baskısı yok, onun için şu an çok mutluyuz" yanıtını verdi.

    SEVDA ERGİNCİ KİMDİR?

    Sevda Erginci, 3 Ekim 1993 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Erginci 1.65 metre boyunda 50 kilo ve Terazi burcudur.

    Sevda Erginci sahneye ilk kez Semaver Kumpanya Çocuk Tiyatrosu'nda "Paki ve Sevgi Çiçekleri" oyunuyla çıktı. İlk TV projesi Koyu Kırmızı ile beraber aynı yıl Veda adlı dizide Lamia karakterine hayat verdi. Genç oyuncu ilk sinema tecrübesini ise Uzaklarda Arama ile yaşadı. Yönetmenliğini Türkan Şoray'ın yaptığı filmde Yağmur Ünal, Mehtap Bayri, Mustafa Uğurlu gibi isimlerle çalıştı. Bir yıl sonra da yeniden dizi dünyasına dönerek Liseli Sevda rolüne hayat verdi. Burada dik kafalı ve aşık bir kızı canlandıran Erginci büyük beğeni topladı. Genç oyuncu dizinin final kararı almasıyla Ver Elini Aşk dizisi ile ekrana hiç ara vermeden devam etti. Burada da köylü kızını canlandıran Erginci bir kez daha sevenlerine ters köşe yaptı.

    Sevda Erginci'nin en çok sevilen karakterlerinden biri de Yasak Elma'da hayat verdiği Zeynep oldu. Erginci son olarak 'Elkızı' dizisinde Ezo karakterine hayat verdi.

    Sevda Erginci'nin rol aldığı diziler ve filmler:

    2021 - Uyanış Büyük Selçuklu - Turna

    2019 – Sevgili Geçmiş (İpek) (TV Dizisi)

    2018 – Yasak Elma (Zeynep) (TV Dizisi)

    2017 – Ver Elini Aşk (Ayperi) (TV Dizisi)

    2016 – Hayat Bazen Tatlıdır (Sevda) (TV Dizisi)

    2015 – Uzaklarda Arama (Nazlı) (Sinema Filmi)

    2013 – 2014 – Karagül (Ayşe) (TV Dizisi)

    2012 – Veda (Lamia) (TV Dizisi)

    2012 – Koyu Kırmızı (Ayşe) (TV Dizisi)

    YILMAZ KUNT KİMDİR?

    Yılmaz Kunt 1994 yılında Ankara'da doğmuştur. 1.89 boyundadır ve 80 kilodur. 2015 yılında Best Model of Turkey yarışmasının erkekler kategorisinde birinci seçilmiştir. Atılım Üniversitesinde Uluslarası İlişkiler okumuştur. 2016 yılında Gülümse Yeter dizisinde Sarp Civan karakterini canlandırmıştır. Son olarak 'Baş Belası' adlı dizide rol almıştır.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Sevda Erginci Bebek Magazin Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title