Haberler

Meryem Uzerli'den Olay Muhteşem Yüzyıl İtirafı

Güncelleme:

Meryem Uzerli, kendisiyle ilgili yapılan 'Doku' adlı belgeselde, Muhteşem Yüzyıl dizisinin başta tutmayacağını ve Hürrem Sultan'ı rüyasında gördüğünü anlattı.

"Gecenin Kraliçesi dizisiyle izleyeceğimiz Meryem Uzerli'nin hayatı belgesel oldu.

Yaşamına dair bilinmeyenleri anlatan Uzerli'nin 'Doku' adlı belgeselinde ilginç başlıklar var. Konservatuvarı bitirdikten sonra birçok değişik meslekte çalışmak zorunda kalan Uzerli, "Bir ara çağrı merkezinde çalıştım. Tezgâhtarlık, garsonluk yaptım. Noel Baba kılığında çikolata dağıttığım oldu" diye konuştu.

"MUHTEŞEM YÜZYIL TUTMAZ DEDİM, HÜRREM'İ RÜYAMDA GÖRDÜM"

' Muhteşem Yüzyıl' dizisiyle hayatının değiştiğini söyleyen oyuncu o günleri şöyle anlattı: "Ben aslında bu projenin taş çatlasın 6 hafta süreceğini düşünüyordum. Bunun birkaç yıl sürebileceği yönünde en ufak bir tahminim yoktu. Balkonda durmuş, İstanbul'a bakıyordum. Ve kendime, 'Tamam, Hürrem Sultan. Cennettesin' dedim. Sonuçta o tarihsel bir figür, gerçek bir insan. 'Seni canlandırmamın senin için sakıncası var mı?' diye sordum, sonra uyudum. Ve rüyamda onu gördüm. O gördüğüm rüyadan sonra bu projede yer almak istediğim kesindi artık." Uzerli röportaj verirken ezan sesini duyunca duygulandı. Oyuncu, "Çocukken ezan kasette kayıtlıydı. Ve uyumama yardımcı oluyordu. Çünkü ezan sesi bana huzur veriyor" dedi.

"KARİYERİNİN ZİRVESİNDEYKEN ÇOCUĞUN SIRASI MI?"

Kızı Lara'ya hamile olduğunda yaşadıklarını anlatan Uzerli, "Hamileliğimi öğrendiğim zaman, Muhteşem Yüzyıl'ın 4. sezonunda oynamayacağım kesinleşmişti. İki arada kaldım. Pek çok kişi bana 'Şimdi çocuk düşünmenin sırası mı? Tam da kariyerinin zirvesindeyken" dedi. Yapımcı Timur Savcı, kalkıp Berlin'e gelerek kararımda bana destek oldu" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Hürrem Sultan Meryem Uzerli Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (23)

AHMET:

BEN COK SAMIMI VE ICTEN BULUYORUM KENDISINI ROL YAPMIYOR DOGAL BIR KADIN. AYRICA ŞAN ŞÖHRET BUDALASIDA DEGIL .

32
21
yanıtYanıtla
TOKAT:

ULAN BU KADIN BİR DİZİ FİLİM ÇEVİRDİ ÇOK BİR HALTMIŞ GİBİ KADININ BELGESELİNİ ÇEKMEYE BAŞLADILAR. KİM BU YAHU KİM ? YAZIKLAR OLSUN BU YAPIMCILARA YAZIKLAR OLSUN.

38
8
yanıtYanıtla
HAMZA:

TRİLYONLARI GÖTÜRDÜN NE ALA MEMLEKET YARIN O PARALARI ALMANYADA YERSİN

32
4
yanıtYanıtla
ddffewfewfwe:

muhteşem diriliş dahası yok

21
7
yanıtYanıtla
denizciMobil-ANDROID:

Bu kadinin belgeseli yerine bir sehidimizin belgeselini yapsaydiniz ne olurdu?

27
1
yanıtYanıtla
jkl:

onlarda yapılır bu kadının da yapılır ne sakıncası var ki bu kıskançlığın

yanıt8
yanıt0
garip:

Meryem ne yaptı da belgesele konu oldu. Bu ülkede belgesellik ne hayatlar var.

20
0
yanıtYanıtla
komik:

senin belgeselini yapsalar yok yapmayın demezdin heralde

yanıt4
yanıt0
Ceylin:

Ezanın ne olduğunu ne anlama geldiğini önce öğrensin sonra dinlemeye devam etsin

0
17
yanıtYanıtla
Tülay:

Bizim dinimizde bunu söylüyo bize dimi ? Ne kadar cahil bir düşünce . SEN BENCE BİZİM DİNİMİZİN NE ANLAMA GELDİĞİNİ ÖĞREN SONRA ÇAPINA GÖRE ELEŞTİRİ YAPARSIN. .

yanıt8
yanıt1
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title