Haberler

Meryem, Levent'in yalanlarıyla sarsılıyor

Güncelleme:

Levent'in Zeynep'in gidişi konusunda kendisine yalan söylediğini Beste'den öğrenen Meryem yıkılır. Levent, Beste'yle büyük bir kavgaya tutuşurken Meryem, Zeynep'le birlikte Suavi'yi ötanazi fikrinden vazgeçirdikten sonra bir daha o eve gitmeme kararı alır. Feyza'nın tuzak kurmasıyla her şeyini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olan Zeynep'in gönlünü almak için Cüneyd çare aramaya başlar. Levent ise Meryem'in ötanazi sırrını sakladığını fark eder.

Levent'in Zeynep'in gidişi konusunda kendisine yalan söylediğini Beste'den öğrenen Meryem yıkılır.

Levent, Beste'yle büyük bir kavgaya tutuşurken Levent'e güveni kaybeden Meryem, yaşananlardan habersiz olan Zeynep'le birlikte Suavi'yi ötanazi fikrinden vazgeçirdikten sonra bir daha o eve gitmeme kararı vermiştir.

Öte yandan Zeynep'e kurduğu tuzak ortaya çıkan Feyza ise her şeyini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Feyza ile ilgili kararı Cüneyd'in vermesi ise Sadi'nin onu iktidarına ilk kez bu kadar açıktan bir rakip olarak görmesine sebep olur.

Bu durumdan tek çıkışı ise Sadi'nin bulduğu güçlü damat adayı Affan olacaktır. Ancak Feyza'nın kaderi, kendi seçimi olacaktır.

Suavi'yle görüşmesinden mutlu ayrılan Zeynep halen Cüneyd'e kırgın olsa da Cüneyd, hakkına girdiği kızın gönlünü almak için çare aramaya başlar.

Bu yolda kendi evliliğini yürütmekte zorlanan Levent'ten ona yol göstermesini isteyecektir.

Ancak Levent ikilinin birlikteliğinden habersizmiş gibi davranmak zorundadır. Fransa meselesinde Mira ile Zeynep arasında bir seçim yapmak zorunda kaldığını anlatmak isteyen Levent'e küs olan Meryem ise ötanazi sırrını ondan saklarken benzer bir duruma düştüğünü fark eder.

Ancak Suavi ölüme gitmeden önce, ikisinin de doğruları söylemek için vakti daralmıştır.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Tuzak Suavi Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title