Haberler

Mert Fırat'la Ayrıldıktan Sonra Zor Günler Geçiren Hande Doğandemir'in Ayak Bileği Kırıldı

Güncelleme:

Mert Fırat'la ayrıldıktan sonra zor günler geçiren oyuncu Hande Doğandemir, bir polisi canlandırdığı 'Can Kırıkları' dizisinin setinde kaza geçirerek sol ayak bileğini kırdı. Oyuncu, 6 hafta boyunca aksiyon sahnelerinde oynayamayacak.

Oyuncu Mert Fırat'la ayrıldıktan sonra yakın çevresine zor günler geçirdiğini söyleyen Hande Doğandemir, başrolünü oynadığı 'Can Kırıkları' dizisinin çekimleri sırasında kaza geçirdi. Aksiyon sahnesi çekilirken dengesini kaybeden oyuncunun ayak bileği kırıldı.

AYAK BİLEĞİ KIRILDI

'Polis Leyla' karakterini canlandıran oyuncu, aksiyon sahneleri sırasında dengesini kaybedip düştü. Ekip tarafından hastaneye kaldırılan oyuncunun ayak bileğini kırdığı ortaya çıktı. Hande Doğandemir sete 2 hafta ara verdi. Aksiyon sahnelerinde ise 6 hafta oynayamayacak.

Mert Fırat'la Ayrıldıktan Sonra Zor Günler Geçiren Hande Doğandemir'in Ayak Bileği Kırıldı

Oyuncu yeni dizi 'Can Kırıkları'nda yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir'le başrolü paylaşıyor.

ESKİ SEVGİLİSİ YARIN EVLENİYOR

Hande Doğandemir, 1,5 yıl aşk yaşadığı oyuncu Mert Fırat'tan geçtiğimiz Mart ayında ayrıldı. Doğandemir'le ayrıldıktan kısa bir süre sonra sosyetik güzel İdil Fırat'la aşk yaşayan Fırat, yarın Çeşme'de düzenlenen düğünle evlenecek.

Mert Fırat'la Ayrıldıktan Sonra Zor Günler Geçiren Hande Doğandemir'in Ayak Bileği Kırıldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hande Doğandemir Mert Fırat Magazin Haberler

500

Yorumlar (15)

şiir nasıl sizce:

zülfü siyah, alnı ak, kokusu miski amber sevgilim. . . Ne vakit seni düşünsem yüreğim çarpar, içerim erir. . . Buzlarım çözülür, kışlarım nevbahara döner. Usul usul akar nehirler hücrelerime. Yeşillenir vadilerim bir güzel orman olur. Aşk şarkıları söyler kuşlar dallarımda. Sen gelirsin aklıma bir mevsim döngüsü olur dünyamda. Zülfü siyah, alnı ak, bakışı pür nur sevgili. . . Sen gelirsin bana, ben ben giderim sen gelirsin. Tepeden tırnağa sana dönerim. Ben hep sana dönerim. sevgilimeyazdım şiiri. olmuşmu

12
1
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

MERT VE İDİL ÇOK YAKINDA EVLENİYORLAR. ALLAH BİR VE BERABER MESUT ETSİN! LAKİN DÜĞÜN ARİFESİNDE EX AŞKI İLE ALAKALI GÜNDEME GETİRİLMESİ HİÇ ŞIK DEĞİL! NEDEN İNSANLAR SÜREKLİ OLARAK BİRBİRLERİNİ İNCİTECEK ŞEYLER YAPMA İHTİYACI HİSSEDER, ANLAMIŞ DEĞİLİM?SADİSTLİK Mİ?HOŞGÖRÜSÜZLÜK MÜ?KISKANÇLIK MI?NEDEN?

9
0
yanıtYanıtla
bekir:

mert fırat cok çirkin n

2
1
yanıtYanıtla
Ögretmen Dede:

hevla yicekmiyiz.

1
1
yanıtYanıtla
CN:

Guzel bir kiz

2
0
yanıtYanıtla
40AYAK:

bugün ne giysem sorusunun cevabı çok zor olabilir bu kadın için ama gerisi hikaye

1
0
yanıtYanıtla
gururu varsa:

bu kadında gurur olsa, bu kadar ezildiğini anlatan habere karşılık cıkar iki kelime paylaşır. . . umurumda bile değiller diye

0
1
yanıtYanıtla
sensin gurursuz:

ne alakası var illa bir şeyler mi söylemek zorunda? en büyük hakkı olan susmayı tercih ediyorsa kime ne?

yanıt2
yanıt1
sensin gurursuz diyene:

susmak söylenenleri onaylamaktır. sükut, ikrardandır derler. ama sen gibi beyinsiz bir cahl nereden bilsin bunu kiii

yanıt1
yanıt2
edebimden ötürü:

sizinle hiç tartışamam şimdi nasıl olsa size karşı kazanamayacağım

yanıt0
yanıt0
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title