Haberler

Melek Mosso'dan kendisine sarılmak isteyen başkana imalı yanıt

Güncelleme:

Tekirdağ'da Uluslararası Kiraz Festivali'nde Melek Mosso'ya konser verdirdiği için eleştirilen Süleymanpaşa Belediye Başkanı'ın görevinden istifa etmesinin ardından Mosso, bu kez de Muratlı ilçesinde düzenlenen Hıdırellez Şenlikleri'nde sahne aldı. Başkan Nabi Tepe'nin çiçeği vermesinin ardından, "Sarılalım mı?" demesi üzerine Mosso "Sarılalım, sonra sıkıntı olmasın" karşılığını verdi.

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa Belediyesi, bu yıl 57'ncisi düzenlenen Uluslararası Kiraz Festivalinde şarkıcı Melek Mosso'ya konser verdirdi. AK Parti seçmenine yönelik tutumu nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Mosso'ya konser verdirdiği için eleştirilen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, görevinden istifa etti.

Melek Mosso'dan sarılmak isteyen başkana: 'Sonra sıkıntı olmasın'Cüneyt Yüksel ve Melek Mosso

YİNE AYNI İLDE SAHNE ALDI

Bu olayın yankıları sürerken ünlü şarkıcı bu kez Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde Muratlı Belediyesi tarafından düzenlenen Hıdırellez Şenlikleri'nde sahne aldı. Konser sırasında Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Mosso'ya çiçek takdim etti.

Melek Mosso'dan sarılmak isteyen başkana: 'Sonra sıkıntı olmasın'

İMALI BİR CEVAP VERDİ

Çiçek takdimi sırasında Başkan Tepe, Mosso'ya sarılmak istedi. Bu davranışa karşılık imalı bir cevap veren Mosso "Sarılalım, sonra sıkıntı olmasın" dedi. İkili sarıldıktan sonra Mosso şarkılarına devam etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Melek Mosso Hıdırellez Tekirdağ Muratlı Magazin Haberler

500

Yorumlar (3)

Erdem Yiğit:

Soru şu. Eğer Kılıçdaroğlu kazanmış olsaydı bu sözde sanatçı bu millete yaptığı hakaretlerden özür diler miydi.

99
27
yanıtYanıtla
Mehmet Mirdeslioglu:

Yemin ederim bu sanatçıyı tanımıyorum doktor bu kim

72
14
yanıtYanıtla
Hasan Yandik:

Sen ve senin gibiler işte böyle,üzülürsen üzülenecek duruma düşersinin cevabı bu olması gerek

64
15
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title