Haberler

    Mehmet Yüzüak'tan Bülent Ersoy'a Uyarı

    Güncelleme:

    Bülent Ersoy'un 1.5 milyonTL değerinde şifreli ve asansörlü mezarlık yaptıracağı iddia edilmişti. Usta söz yazarı Mehmet Yüzüak, 80'li yıllarda aynı evi paylaştığı yakın arkadaşı Bülent Ersoy'u "ölü yatırım" diyerek uyardı. İşte detaylar...

    Yakın arkadaşı yapımcı Fevzi Siverek'in 1,5 milyonluk asansörlü şifreli derin mezarlık hazırlattığı haberleriyle gündeme gelen Türk Sanat Müziği'nin Divası Bülent Ersoy, medyada yer alan haberlere sert tepki göstererek "Ölmedim arkadaşlar" notuyla sosyal medyadan açıklama yapmıştı.

    Bülent Ersoy'un açıklamasının ardından geçmişte filmlerinin müziklerini de yapan ve birçok şarkısına söz yazarı olan destek veren Mehmet Yüzüak'tan ilginç bir açıklama geldi.

    "ÖLÜ YATIRIM DEDİKLERİ HERHALDE BU"

    Mehmet Yüzüak sosyal medya hesabından; "Canım arkadaşım, lütfen aklını başına topla. Asansörlü mezar, şifreli mezar, ölü yatırım dedikleri herhalde budur!.." yazılı bir post paylaştıktan sonra altına Bülent Ersoy'u etiketleyerek; "Yüce Allahım sana uzun ömürler versin canım arkadaşım" notunu düştü.

    ERSOY'UN KARA GÜN DOSTU

    Mehmet Yüzüak ve Bülent Ersoy'un dostluğu çok eski yıllara dayanıyor. 12 Eylül 80 darbesi sonrasında Ersoy ile birlikte mahkemeye çıkarak yargılandılar. Ersoy, Yüzüak'ı Baykal davasında da tanık olarak göstermişti.

    Yüzüak, Bülent Ersoy'un "Yüz Karası" adlı sinema filminin müziklerini yapmış, Ersoy da "Sevgilim Var Gurbette Onu Sevdim İzmir'de", "Biride Bir Bini de Bir", "Yüz Karası" adlı eserleri seslendirmişti.

    "Kemancı" şarkısıyla ünlenen Mehmet Yüzüak'ın eserlerini; Zeki Müren, Bülent Ersoy, Gülden Karaböcek, Neşe Karaböcek, Emel Sayın, Gönül Yazar, Gönül Akkor, Hülya Avşar, Muazzez Abacı, Adnan Şenses, Tanju Okan, Ahmet Özhan, Mediha Şen Sancakoğlu, Seda Sayan, Cenk Eren, Umut Akyürek gibi ünlü isimler okudu.

    "BÖYLE GÜNDEME GELMESİ ÜZÜCÜ"

    Magazinsortie'den Olcay Ünal Sert'e konuşan Mehmet Yüzüak; Bülent Ersoy'un kara gün dostu olduğunu belirterek "Türk müziğine damga vurmuş bir ismin yaşarken mezar yeri haberleriyle gündeme gelmesi üzücü" dedi.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Bülent Ersoy Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title