Haberler

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın Oğlunun Boyu, Anne-Babasını Geçti

Güncelleme:

Magazin camiasında örnek çiftler arasında gösterilen ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın oğlu Can, koca delikanlı oldu.

Başrolleri Mehmet Aslantuğ, Fikret Kuşkan, Yurdaer Okur, Nefise Karatay, Alperen Duymaz ve Burcu Özberk'in paylaştığı "Direniş Karatay" filminin galası KTO Konya Karatay Üniversitesi ev sahipliğinde İstinye Park'ta gerçekleşti.

EKİP TAM KADRO KATILDI

Kösedağ Savaşı ve döneme damgasını vuran, son Selçuklu kahramanı olarak adlandırılan devlet adamı Emir Celaleddin Karatay'ın hayatından bir kesitin beyazperdeye uyarlandığı filmin galasına ekip tam kadro katıldı.

ÜNLÜ ÇİFTİN OĞLU KOCA DELİKANLI OLDU

Mehmet Aslantuğ geceye eşi Arzum Onan ve oğlu Can ile katıldı.

Aslantuğ ailesi böyle görüntülendi;

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın Oğlunun Boyu, Anne-Babasını Geçti

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın Oğlunun Boyu, Anne-Babasını Geçti

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın Oğlunun Boyu, Anne-Babasını Geçti

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Mehmet Aslantuğ Nefise Karatay Fikret Kuşkan Arzum Onan Magazin Haberler

500

Yorumlar (33)

SAMSUNLU:

Bu aileyi Allah nazarlardan saklasın. Vezirköprülüler olarak Termeli hemşerim ile gurur duyuyoruz. . Örnek bir aile/sanatçı olduklarına bütün Türkiye şahittir herhalde. . . İyi olan herşeye layıklar. . .

27
0
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

ARZUM ONAN ÇOK KALİTELİ BİR İNSAN GÜNÜMÜZ EVLİLİKLERİNE (KENDİLERİNİ MODERN VE ÜNLÜ SANANLARA) ÖRNEK OLMASI GEREKEN BİR ÇİFT ALLAH ARANIZA GİRMEYİ ÇALIŞANLARA ENGEL OLUR İNŞALLAH

24
0
yanıtYanıtla
terli geldim:

milletin parasını yerler, sonrada oğullarını kızlarını millete göstermeden''okuyup adam olmasını istedik'' yalanıyla sonra pazarlamaya çalışırlar. . ulan sizin aldığınız parayı başbakan almıyor utanmazlar. . film başına dizi başına 50-100 milyon para alıyorsunuz . bu memlekette 1600 lira asgari ücret oda iş bulana. . ben sadece bunlar değil hepsi için söylüyorum. . arkadaşım bu tiplerin a-filmine gitmeyeceksinb-kasetini veya cd sini almayacaksınc-ismini zikretmeyeceksin ki reklam olurd-fotosunu çekmeyec

2
21
yanıtYanıtla
BİR DAHA SÖYLE TAM DUYAMADIM:

sizin aldığınız parayı başbakandamı almıyor doğru almıyor kat ve katlarını alıyor diyelim biz ona.

yanıt2
yanıt1
Doğrucu:

İyi ki seni kimse keşfetmemiş. Bu kafayla düşünen, şu güzel aileye bile bu lafları edebilen bir kafa yapısı bir Nihat Doğan, Seren Serengil vb. falan olurdu Allah korumuş. Biri yetiyor her yüzünü gördüğümüzde lanet etmeye. Hiçmi korkmazsınız görmediğiniz bir konuda iftira atmaya. Adam ne yapacaktı oda ünlü olsun diye oğlunu program programmı gezdirecekti. Bence en iyisini yapmış. Sizin kafalar kendisinden iyisini gördümü kin kusar. Takdir etmek nedir bilmez. Klavyende kendin gibi bozuk.

yanıt5
yanıt0
sinematör:

Bilgi ve kültür beraberinde asilliği de getiriyor. . . Bravoo

22
0
yanıtYanıtla
ali veli 49-50:

allah birlikteliğinize aile bağınıza çok ama çok uzun ömür versin.örnek bir ailesiniz rabbim mutluluğunuzu bahtiyar etsin....

21
0
yanıtYanıtla
fatma:

Allah sizi ayırmasın mutluluğunuz daim olsun inşallah. . . . . . . . Örnek olmayı beceremeyenler hazmedemesede aldırmayın. . . . .

20
0
yanıtYanıtla
MEHMET TURGUT ÖZCAN:

ALLAHIM ESİRGESİN. ARZUM HANIM HÜLYA AVŞARIN PATAVATSIZ KONUŞMALARINI CİDDİYE ALMA. ÇÜNKÜ SEVİYELERİNİZ ARASINDA UÇURUM VAR. ALLAH SİZLERİ MUTLU ETSİN

20
0
yanıtYanıtla
NİSAN:

Maaşallah mutlulukları daim olsun

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title