Haberler

Mehmet Ali Alabora İlk Kez Gelmedi

Güncelleme:

Eylül ayında Oyuncular Sendikası'nın genel kurulu için İstanbul'a dönmesi beklenen oyuncu Mehmet Ali Alabora genel kurula katılmadı.

Türkiye’de can güvenliğinin olmadığını söyleyen ve Londra'da yaşamaya başlayan ünlü oyuncu Mehmet Ali Alabora’nın İngiliz hükümetinden yardım istediği ve İngiliz vatandaşlığına geçtiği öne sürüldü.

TWITTER HESABINI KULLANMIYOR

Güneş gazetesinin haberine göre iddiaların sorulduğu Alabora, “İşlerim nedeniyle Londra’dayım. Eylül ayında Oyuncular Sendikası’nın genel kurulu için İstanbul’a döneceğim” demişti. Sendikanın genel kurulu başladı ancak haziran ayından beri twitter hesabını da kullanmayan Alabora, başkanı ve kurucularından olduğu sendikanın olağan genel kurulu için bile İstanbul’a gelmedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Mehmet Ali Alabora İstanbul Londra Eylül Magazin Haberler

500

Yorumlar (11)

DEVRAN ATLI:

YAPILAN YORUMLAR ÜLKEMİZİN CAHİLİYE DÖNEMİNE GİRDİĞİNİN KANITIDIR . ALLAH SONUMUZU HAYR ETSİN SANATIMIZI SANATÇIMIZI SAHİP CIKALIM

13
51
yanıtYanıtla
ethem inal:

dogru söyledin kardeş defolup gitsin iki yüzlüler

46
11
yanıtYanıtla
kapkara:

adam ne kadarda vatan severmiş de haberimiz yokmuş . . .

39
12
yanıtYanıtla
VATAN:

bu kansizin turkiyeye gelmemesi cok olumlu bir haraket olur bu gibi bolucu dusunceye sahip olan kansizlarinda BU CENNET VATANI terki diyar etmeleri memleketin hayrina olucaktir. DEFOLUN benim anadolu topraklarimdan cennet vatanimdan.

29
20
yanıtYanıtla
karadenizli vatan sever:

yahu bütün ormanlar parklar onu bekliyor ardından ağla ağla koskoca ağaçları susturamadık gelirdide iki fidan savunurdu. olmadı şimdi. mert se ülkeyi gerçekten seviyorsa gelirdi aman gelmesin zaten ne iş yaptığı belli değil sanatçının s si olamazdı zaten

33
14
yanıtYanıtla
ANKARALI:

MEHMET ALININ AMACI CHP FALAN DEGIL DIS TURK DUSMANLARINA YALAKALIK YAPAN IHANATCI

27
5
yanıtYanıtla
adalet:

Çok güzel olmuş, Türkiye kurtulmuş, darısı diğerlerine

17
4
yanıtYanıtla
Tatar:

DEMEKKİ ZERRE KADAR ONURU VARMIŞ Kİ UTANCINDAN GELMEMİŞ,

6
8
yanıtYanıtla
gel gel sağ yap gel:

Bence gelse kesin tutuklanır, darbe girişimine destekten dolayı hakkında bir çok dosya çoktan hazırlanmıştır bile. Alabora, etin ne butun ne, seni çok iyi gaza getirdiler, fena halde torpillediler, siyaset senin neyine. Kalkıp da öyle bir açıklama yapınca tabii ki tanrılar kurban arıyorken seni seçtiler işte. Başına kaldı onca dava.

4
2
yanıtYanıtla
İST.:

Yusuf Yusuf alabora :D

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title